Sharp ne uimeşte din nou cu un telefon pe care nu-l puteţi cumpăra

Sharp ne uimeşte din nou cu un telefon pe care nu-l puteţi cumpăra

Intitulat Crystal 2, gadgetul ilustrat mai jos ar putea fi cel mai atrăgător smartphone al momentului, deşi, din păcate, nu puteţi pune mâna pe el.

Cei de la Sharp şi-au făcut un renume pentru realizarea de display-uri impresionante. În acelaşi timp, au creat deja suficient de multe precedente la capitolul smartphone-uri inovative încât să vă fie imposibil să nu vă doriţi unul.

După ce în luna august a anului trecut am rămas cu gura căscată când am văzut primul , cei de la Sharp au decis că a sosit momentul pentru a doua generaţie şi mai prezentabilă decât prima, a aceluiaşi dispozitiv. Cu numele Aquos Crystal 2, acest nou smartphone este construit la propriu în jurul unui display cu diagonala de 5,2 inci. În plus, nu doar că arată foarte bine, dar este rezistent la apă şi, datorită modulului NFC, este şi potrivit pentru plăţi mobile.

Pe lângă panoul impresionant de tip S-PureLED cu o rezoluţie 720p, acesta poate fi clasificat ca un dispozitiv suplu. Se încadrează în doar 136 x 71 x 11 milimetri şi 154 grame. Camera principală are 8 MP, cea frontală se rezumă la 2,1 megapixeli, cantitatea de memorie RAM este de 2GB, iar memoria internă este limitată la 16GB. O alegere interesantă de design ce merită consemnată ţine de amplasarea camerei frontale sub ecran, motivată de faptul că display-ul ajunge până în partea de sus a ramei.

Partea cea mai tristă a acestui anunţ este că Sharp Aquos Crystal 2 este planificat pentru o lansare exclusivă în luna iulie a acestui an în Japonia prin intermediul operatorului Softbank. Cu alte cuvinte, deşi ar fi posibil să faceţi un efort supra omenesc pentru a-l aduce în ţară, aveţi mari şanse să fie blocat în reţea.