Setarea unui iPhone a devenit mult mai dificilă în ultimii ani

Setarea unui iPhone a devenit mult mai dificilă în ultimii ani

Pe parcursul timpului, iPhone-urile au primit multe feature-uri noi, însă acest lucru a complicat procesul de setare al telefoanelor.

Unul dintre aspectele cele mai interesante în legătură cu modelele vechi de iPhone (cum ar fi 3GS) era ușurința cu care puteau fi activate. Pe parcursul timpului, însă, după cum ne amintește publicația Fast Company, cei de la Apple au adăugate din ce în ce mai mult feature-uri. Pe de o parte, acestea au îmbunătățit experiența de utilizare, pe de alta, au făcut făcut procesul de setare al telefoanelor mai dificil.

Setarea unui iPhone

Pentru a evidenția acest lucru, un artist a creat de curând o imagine în care sunt incluse toate ecranele afișate de iPhone 3GS și de iPhone 6S înainte de activare. După cum puteți vedea mai sus, în cazul modelului mai vechi, nu veți avea de-a face decât cu cinci ecrane, în timp ce, pentru modelul 6S, numărul acestora ajunge la 45.

Din câte se pare, Luke Wrobleski, autorul imaginii, a dorit să evidențieze diferențele uriașe dintre cele două telefoane și funcțiile impresionante pe care le au noile terminale. Din păcate, acestea au transformat și activarea telefonului într-o experiență plină de acorduri legale, din cauza căreia nimeni nu se poate bucura de primele momente cu dispozitivul. Wroblewski susține că acest lucru se datorează și unei fragmentări interne, astfel că diversele echipe din interiorul Apple nu comunică suficient de bine pentru a uni toate serviciile.

Citește și: