03 dec. 2015 | 08:29

Seria de smartphone-uri Galaxy A primește trei membri noi

ACTUALITATE
Seria de smartphone-uri Galaxy A primește trei membri noi

Cei de la Samsung au avut câteva trimestre dezastruoase la capitolul vânzări de smartphone-uri, dar și-au revenit de curând, în parte și prin intermediul seriei Galaxy A.

Sud coreenii nu s-au mândrit niciodată doar cu modele de top și cu siguranță nu vor începe acum. Pe lângă popularele Galaxy S sau Galaxy Note, pentru utilizatorii de gadgeturi mainstream, Samsung a creat Galaxy A. Acesta din urmă este numele unei familii de aparate formate din Galaxy A3, Galaxy A5 și Galaxy A7. În principiu, este vorba de telefoane cu specificații decente care se ascund în spatele unei carcase premium.

Odată cu anunțarea seriei actualizate Galaxy A, formată tot din trei dispozitive, ne putem forma o părere legată de ce ne rezervă Samsung pentru 2016. Galaxy A3, Galaxy A5 și Galaxy A7 au 4,7, 5,2 și 5,5 inci în diagonală. În fieecare caz, carcasa este realizată dintr-o combinație de metal și sticlă pentru ,,un design premium frumos și armonios”. Rama aproape inexistentă a display-ului, în fiecare dintre cele trei modele, nu face decât să sporească și mai mult impactul vizual al seriei.

Per ansamblu, membrii gamei Galaxy A 2016 vor împărtăși cea mai mare parte a specificațiilor hardware, începând cu camera principală și frontală. Atât în față, câ și în spate, senzori foto folosiți în combinație cu sistemul de lentile vor avea Stabilizare Optică a Imaginii și F1.9. Printr-un dublu click pe Home, veți sări direct în aplicația de cameră. Pentru a se alinia la efortul global al Samsung de a deveni relevant în domeniul plăților electronice, Galaxy A5 2016 și Galaxy A7 2016 vor incorporea tehnologiile MST și NFC. Astfel, Samsung Pay va fi preinstalat, rămând doar să fie integrat și în țara în care vor fi comercializate aparatele. Galaxy A7 va folosi un Snapdragon 615 octa core și va avea o cameră de 12 megapixeli, în timp ce Galaxy A5 și Galaxy A3 se vor rezuma la un quad core Snapdragon 410 tactat la 1,2 GHz, cu camere principale de 13, respectiv 8 megapixeli.

Până la mijlocul acestei luni, toate noile terminale din seria Galaxy A 2016 vor fi disponibile pentru achiziție în China, urmând ca în următoarele săptămâni și luni să ajungă și în alte colțuri ale mapamondului.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele