23 nov. 2015 | 14:24

Galaxy A9 ar putea fi următorul telefon mid-range Samsung

ACTUALITATE
Galaxy A9 ar putea fi următorul telefon mid-range Samsung

Noile informații în legătură cu Samsung Galaxy A9 confirmă zvonurile apărute în urmă cu ceva vreme.

Specificațiile modelului Samsung Galaxy A9 au apărut pe internet, după cum ne amintesc cei de la Phonearena, în luna septembrie a acestui an. Atunci, am aflat că viitorul telefon Samsung ar urma să beneficieze de un ecran cu o diagonală de 5,5 inci. Acesta ar ascunde un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 620, care va funcționa alături de 3GB RAM, în timp ce capacitatea de stocare a datelor ar urma să fie de 32GB.

Samsung Galaxy A9

Acum, modelul Galaxy A9 își face din nou apariția, de data aceasta pe site-ul Geekbench, confirmând procesorul Snapdragon 620. Modelul respectiv este dotat cu cu patru nuclee Cortex -A72 tactate la 1,8GHz și patru nuclee Cortex-A53 tactate la doar 1,4GHz. Și de această dată se pare că avem de-a face cu un telefon dotat cu 3GB RAM.

[related]

Spre deosebire de versiune care a apărut pe internet în luna septembrie, acest nou telefon a avut parte de performanțe mai bune ”single-core”. Snapdragon 620 este un procesor performant, fiind în același timp capabil de a suporta viteze de download de până la 300Mbps grație modemului X* LTE. Mai mult decât atât, acesta suportă înregistrarea de materiale video la rezoluție 4K. Din păcate, încă nu am aflat nimic despre prețul sau data de lansare a viitorului dispozitiv.