Șeful Google spune că Internetul va dispărea. Nu va fi însă așa cum te aștepți

Șeful Google spune că Internetul va dispărea. Nu va fi însă așa cum te aștepți

Deși Eric Schmidt este președintele unei companii care se confundă cu Internetul, el și-a permis recent să declare că Internetul o să dispară în câțiva ani.

Eric Schmidt conduce Google prin cea mai bună perioadă a companiei. Are cel mai popular sistem de operare mobil, are cel mai popular browser, este lider între motoarele de căutare și vrea să creeze mașini autonome și roboți inteligenți. Tocmai progresul l-a făcut pe Schmidt să afirme că Internetul dispare, dar nu așa cum ne-am aștepta cu toții.

La sfârşitul unei dezbateri organizate la Forumul Economic Mondial de la Davos, Elveţia, Eric Schmidt a intervenit prin intermediul unei transmisiuni web. Preşedintele Google a fost întrebat care sunt predicţiile sale privind viitorul Internetului. „Voi răspunde foarte simplu că Internetul va dispărea“, a declarat Eric Schmidt, conform Mediafax.

„Vor fi atât de multe adrese IP, atât de multe dispozitive, senzori, lucruri pe care le poţi purta, lucruri cu care interacţionezi fără să îţi dai seama. Aceste lucruri vor fi parte a fiecăruia dintre noi tot timpul. Imaginaţi-vă că intraţi într-o cameră şi camera este dinamică. Şi, cu permisiunea voastră, puteţi interacţiona cu lucrurile din cameră“, a explicat Schmidt cum crede el că va dispărea Internetul.

„O foarte personalizată, foarte interactivă şi foarte interesantă lume se va dezvălui“, a completat președintele Google cu privire la viitorul în care compania sa ar putea avea un rol crucial. Aceeată lume complet tehnologizată, urmărită și interconectată nu va mai avea înțelegerea unui Internet drept un mediu la care te conectezi. Va fi în permanență conectată la rețeaua web, iar asta prin fiecare dispozitiv.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: