Seagate Seven ar putea fi cel mai subţire hard disk extern [VIDEO]

Cei de la  sărbătoresc 35 de ani de activitate prin intermediul Seagate Seven, un hard disk extern ce ne aduce aminte de designul unui HDD clasic.

seagate-seven 500gb usb3.0

Deşi nu au un portofoliu de hard disk-uri externe foarte bogat, cei de la Seagate s-au decis să face o excepţie cu ocazia împlinirii a 35 de ani de activitate prin lansarea gadgetului de mai sus cu numele de Seagate Seven.

Este un hard disk extern special, prin design şi specificaţii. Are doar 7 milimetri grosime şi, având în vedere capacitatea de 500GB, are mari şanse să fie cel mai subţire hard disk extern la această oră. Este compatibil cu standardul USB 3.0, pentru o rată de transfer ridicată şi pare foarte similar estetic cu un . La interior, ascunde un hard disk de doar 5 milimetri grosime din seria Angsana.

Momentan nu avem nişte valori clare legate de ratele de transfer pe care poate să le obţină Seagate Seven. La un preţ de 100 de dolari pentru 500GB, este însă evident că acesta este accesoriu de modă pentru cei cu o sensibilitate sporită pentru design, performanţa fiind mai degrabă un bonus decât o condiţie de achiziţie.

Alexandru Puiu
08:16 05.01.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video