Nu a fost niciodată mai ușor să pierzi 256GB de date

Nu a fost niciodată mai ușor să pierzi 256GB de date

SanDisk a anunțat două stick-uri USB cu capacități de 256GB și 128GB, al doilea fiind considerat cel mai mic din lume.

Sandisk a lansat stick-ul USB cu cea mai mare capacitate dintre toate produsele sale. Este vorba despre modelul denumit Ultra USB 3.0 de 256GB, acesta reprezentând o metodă prin care oricine poate transporta conținutul preferat oriunde, fără a trebui să-și facă griji în legătură cu spațiul de stocare. Odată conectat la un port USB 3.0, acesta suportă viteze de transfer de până la 100MB/s.

sandisk ultra

De asemenea, acesta vine cu software-ul SecureAccess de la SanDisk pentru protecția fișierelor și un abonament de un an la Rescue Pro, necesar în cazul în care doriți să recuperați fișiere pierdute. SanDisk Ultra USB 3.0 va putea fi achizționat pentru nu mai puțin de 200 de dolari.

Alături de acesta, SanDisk a anunțat și ceea ce consideră a fi ”cel mai mic stick USB de 128GB din lume”. Conform SlashGear, acesta permite viteze de până la 130MB/s. Într-un stick de mărimea unei monede vor încăpea aproximativ 16 ore de materiale video la rezoluție Full HD. Dispozitivul se numește UltraFit 3.0 și va costa aproximativ 120 de dolari.

sandisk ssd

Pentru cei care doresc viteze de transfer considerabile, americanii au lansat și drive-uri SSD portabile: Extreme 500 și Extreme 900. Extreme 500 este capabil de viteze de până la 415MB/s, în timp ce Extreme 900 poate atinge 850MB/s. În funcție de capacitate, prețurile celor două variază între 100 și 1000 de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: