Dacă ai uitat că Samsung are și Tizen, Z3 îți va reaminti că există

Dacă ai uitat că Samsung are și Tizen, Z3 îți va reaminti că există
13:07 07.07.2015

Primul telefon Samsung cu Tizen OS, Z1, a fost un dispozitiv cu hardware slab, dar se pare că succesorul său ar putea reprezenta un pas mare înainte.

Samsung Z3 va veni cu un display mai mare, cu diagonală de 5 inci, bazat pe tehnologie Super AMOLED. Samsung Z3 va avea rezoluţie HD şi va integra 1,5GB memorie RAM, un procesor quad-core Spreadtrum SC7730S şi 8GB spaţiu de stocare intern, scrie SamMobile.

Camera principală va avea 8 megapixeli, iar cea secundară 5, ceea ce va asigura o performanță superioară față de Z1. De asemenea, acumulatorul de 2.600 de mAh ar trebui să asigure o durată de funcționare mai mult decât rezonabilă, raportat la restul specificațiilor. Designul va rămâne, probabil, tot de plastic, iar greutatea este estimată la 140 de grame

Nu există încă detalii despre preţul la care acest dispozitiv va fi disponibil, dar va fi, fără îndoială, mai scump decât Z1. Z3 este aşteptat înainte de sfârşitul anului în ţările în curs de dezvoltare, unde a fost disponibil şi modelul precedent cu Tizen OS.

Samsung Z1 este, deocamdată, singurul telefon cu Tizen, beneficiind de un ecran de 4 inci cu o rezoluție de 800 x 480 de pixeli. Mai găsim un procesor dual-core de 1,2GHz, 768MB RAM și 4GB spațiu de stocare a datelor. Acestora li se pot adăuga alți 64GB prin intermediul slotului pentru carduri microSD. Camera principală este una de 3,1 megapixeli, iar cea secundară este una VGA.

loading...