28 ian. 2015 | 17:41

Samsung Galaxy A5 și A3, lansate oficial în România

ACTUALITATE
Samsung Galaxy A5 și A3, lansate oficial în România

Samsung Electronics România a lansat, marți seară, pe piața locală, seria de smartphone-uri Galaxy A, ce include două smartphone-uri destinate tinerilor. Telefoanele Samsung Galaxy A5 și A3 sunt disponibile la operatori și în magazinele partenere. 

Prin noua serie Galaxy A, Samsung răspunde nevoilor diferite de performanţă ale utilizatorilor, oferindu-le acestora două noi smartphone-uri prin care să îşi exprime stilul. Vorbim de cele mai subțiri smartphone-uri Samsung de până acum, din metal, cu caracteristici tehnice superioare, specifice seriei Galaxy, pentru ca utilizatorii tineri să aibă parte de conţinut media de calitate, care să fie împărtăşit cu uşurinţă pe reţelele sociale”, a spus Mircea Stoicescu, Head of Product Management IM în cadrul Samsung Electronics România.

Cu noile smartphone-uri din Seria A, utilizatorii au posibilitatea de a-și exprima stilul personal, dar şi de a fi permanent conectați la internet. Selfie-urile vor ieși extrem de clare cu ajutorul camerei frontale de 5 MP și a funcțiilor inovatoare, precum Beauty Face Features, Rear-cam Selfie, Palm Selfie, Wide Selfie și Animated GIF, care permit realizarea de selfie-uri creative. Camerele foto principale sunt de 8 (A3), respectiv 13 MP. 

Seria A este echipată cu ecrane Super AMOLED și tehnologia Adaptive Display pentru culori clare, unghiuri de vizualizare mai bune și contrast puternic, chiar și în mediul exterior, sub lumină solară puternică. A5 are un display de 5 inch, cu rezoluție 1280×720, iar A3 unul de 4,5 inch cu rezoluție 960×540. Puteți citi aici review-ul nostru pentru Samsung Galaxy A5.

Multitasking-ul şi navigarea rapidă sunt susţinute de procesorul Quad Core de 1,2 GHz cu care vin echipate Galaxy A5 și A3. Mai mult, ambele dispozitive dispun de 16GB de memorie şi de posibilitatea de a suplimenta spaţiul disponibil până la 64GB pentru toate aplicațiile şi fişierele preferate ale utilizatorilor. A5 are 2 GB memorie RAM, iar A3 vine cu 1,5 GB memorie RAM. 

Smartphone-urile seriei A incorporează funcții precum Ultra-Power Saving Mode și Multiscreen, consacrate deja pe dispozitivele Galaxy.

Samsung Galaxy A5 costă 1.900 lei, iar A3 poate fi cumpărat cu 1.400 lei.