24 nov. 2015 | 18:00

Samsung scade prețul Galaxy View la două săptămâni de la lansare

ACTUALITATE
Samsung scade prețul Galaxy View la două săptămâni de la lansare

Cea mai nouă tabletă Samsung are parte de o reducere importantă, la două săptămâni de la lansare.

După cum probabil știți deja, cea mai nouă tabletă a coreenilor de la Samsung vine cu un ecran pe care, în mod normal, nu-l vedem decât pe desktop-uri sau laptopuri. Cu o diagonală de 18,4 inci, aceasta nu suportă, însă, decât o rezoluție Full HD, în condițiile în care numeroase alte tablete de pe piață au deja ecrane QHD. Samsung Galaxy View a fost lansat inițial cu un preț de 599 de euro, însă vânzările se pare că nu au mers chiar atât de bine.

Acesta ar putea fi și motivul pentru care majoritatea comercianților de pe Amazon deja au scăzut prețul tabletei cu nu mai puțin de 100 de dolari. După cum scrie site-ul Android Police, asta ar echivala cu o reducere de 17%, la nu mai mult de două săptămâni de la lansarea oficială. Majoritatea companiilor din Statele Unite au adoptat noul preț, care i-ar putea ajuta pe coreeni să popularizeze noua tabletă.

În ceea ce privește specificațiile, avem de-a face cu un procesor octa-core de 1,6GHz, 2GB RAM și 32GB sau 64GB pentru stocarea datelor, în funcție de versiunea pe care o achiziționați. De asemenea, coreenii au ales să includă un slot pentru carduri microSD și unul pentru cartele nano SIM.