Samsung NX500, o cameră stilată pentru pasionații de selfie-uri, dar nu numai

, 05 Feb, 16:10

Samsung a anunțat lansarea Samsung NX500, o cameră foto mirrorless, foarte puternică, dar foarte compactă.

Noul mirrorless al celor de la Samsung are un design retro, pe placul iubitorilor de gadgeturi ”fashion” și un display tactil de 3 inci capabil să se rotească la 180 de grade, care permite realizarea de selfie-uri perfecte.

Nu e primul aparat Samsung capabil de astfel de ”giumbușlucuri” (reamintim NX mini), însă acesta este mai mult decât o jucărie. Mai exact, NX500 este construit în jurul componentelor din NX1, și are un senzor de 28 MP de tip APS-C, capabil să înregistreze clipuri video la rezoluție 4K la 24 fps. Sensibilitatea ISO este de 51.200 și aparatul poate trage, în modul rafală, cadre la 9 fps.

NX500 este o cameră inteligentă, fiind dotată cu Wi-FI, Bluetooth și NFC, precum și un buton dedicat pentru transmiterea rapidă a fotografiilor.

Prețul nu este deloc mic, aparatul și obiectivul de 16-50 mm costând aproximativ 800 de dolari. Totuși, mulți vor fi tentați să îl cumpere mulțumită designului său retro și a construcției compacte.

 

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail