Samsung lansează noi monitoare UHD: distracție la rezoluție 4K

Samsung lansează noi monitoare UHD: distracție la rezoluție 4K

Samsung Electronics și-a extins portofoliul de monitoare ultra high-definition (UHD) pentru a veni în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor care sunt mari consumatori de divertisment, dar și a profesioniștilor.

Noile modele de monitoare UHD, UE590 și UE850, oferă un contrast puternic al imaginii și un timp de răspuns rapid, se arată într-un comunicat remis Playtech. 

Disponibil în variantele de 23,5 și 28 inci, modelul UE590 este ideal pentru utilizatorii în căutare de divertisment de calitate și pentru pasionații de jocuri video care își detalii vizuale bune. Rezoluția îmbunătățită și conectivitatea crescută a modelului UE850, disponibil în variantele de 23,5, 28 și 31,5 inci, fac posibilă realizarea activităților creative și analitice într-un mod eficient. Echipate cu tehnologie îmbunătățită la nivel de ergonomie și protecţia mediului, monitoarele UE590 și UE850 oferă o experiență vizuală completă.

Datorită celor peste 8 milioane de pixeli, modelele UE590 și UE850 oferă imaginiclare și detaliate. Noile monitoare Samsung dispun de funcții integrate de îmbunătățire a imaginilor și a jocurilor video. Modelele UE590 și UE850 sunt singurele monitoare UHD ce suportă tehnologia AMD FreeSync, pentru un joc fluid. Timpii de răspuns de o milisecundă la modelele de 28 inci le permit utilizatorilor să vadă chiar și cea mai rapidă acțiune de pe ecran, clar și fără umbrire, iar frecvența de refresh de 60Hz elimină tremurul imaginii, oferind o experiență de viziualizare îmbunătățită.

În timp ce ambele monitoare UHD au integrate Display Porturi (DP) și porturi HDMI, monitoarele UE850 de 28 și 31,5 inci dispun de o interfață Quad care se conectează perfect cu DP 2.1, miniDP, HDMI 2.0 și sursele HDMI 1.4a. Porturile HDMI 2.0 și DP2.1 suportă o rezoluție 4K la 60Hz, dublul rezoluției maxime al portului HDMI 1.4a (4K la 30Hz).

UE850_Pivot_Black

Modelul UE850 dispune de patru porturi USB 3.0, două dintre ele având capacitate de super-încărcare. Porturile USB permit încărcarea simultană a mai multor dispozitive mobile, fiind de trei ori mai rapide decât porturile USB 2.0 obișnuite, astfel este eliminată necesitatea unei stații de andocare. Utilizatorii pot încărca și vizualiza aproape orice tip de conținut în timp ce încarcă simultan mai multe dispozitive.

Pentru o mai bună productivitate, modelele UE590 și UE850 le permit utilizatorilor să își configureze conținutul ecranului în funcție de nevoile lor specifice de vizualizare. Funcția Picture-by-Picture (PBP) face posibilă afișarea conținutului din două surse de intrare diferite, menținând calitatea imaginii. În plus, până la 25 la sută din ecran poate fi repoziționat și redimensionat oriunde în ecran, folosind modul Picture-in-Picture 2.0 (PIP).

Monitoarele UHD beneficiază de suport VESA pentru montare ușoară, iar modelul UE850 extinde capacitatea de vizualizare printr-un suport reglabil pentru înălțime (HAS), înclinare și rotație. Utilizatorii pot menține raportul de aspect constant chiar și atunci când rotesc modelul UE850 cu ajutorul unei funcții de rotație integrată on-screen display (OSD) și software auto magic rotation.

Citește și: