Samsung aduce SUHD în România. ”S” vine de la luminozitate, contrast și culoare

Samsung aduce SUHD în România. ”S” vine de la luminozitate, contrast și culoare

Samsung Electronics România a lansat pe piața locală seria de televizoare SUHD, care, susțin reprezentații companiei, introduce un nou standard al conținutului premium UHD (Ultra High Definition) pentru o experiență vizuală superioară.

Televizoarele SUHD sunt echipate cu tehnologie avansată pentru contrast puternic, luminozitate sporită, culori și detalii mai intense, oferind imagini de calitate superioară.

Tehnologia Nano Crystal Color, introdusă de SUHD, permite redarea cu 20% a mai multor culori și de 64 de ori mai multe nuanțe ale culorilor prin panelul de 10 biți. Nano Crystal este un nou semi conductor dezvoltat de Samsung, o tehnologie ce emite mai multe culori și are cea mai ridicată puritate a culorilor dintre tehnologiile existente la acest moment.

Peak Illuminator, inovație incorporată în televizoarele SUHD, permite de 2,5 ori mai multă luminozitate spre deosebire de un TV obișnuit, datorită unei noi structuri a panelului. Mai mult, Peak Illuminator economisește energie electrică în zonele de negru, pe care o folosește pentru a mări luminozitatea în zonele care necesită acest lucru, iar Precision Black Pro asigură un contrast intens, prin reducerea luminozității LED-urilor responsabile de acest lucru.

Într-adevăr, calitatea imaginii de pe noile modele de televizoare Samsung este foarte bună. Luminozitatea este atât de puternică încât ecranul reușea să surprindă chiar și într-o sală foarte luminoasă. Contrastul puternic scoate în evidență unele detalii pe care nu le-ai fi obsevat în mod obișnuit, iar culorile mi-au adus aminte de cele redate de smartphone-urile din gama Galaxy S.

Samsung le va oferi utilizatorilor trei serii noi de televizoare SUHD – JS9500, JS9000 și JS8500 – cu diagonale între 48 și 88 inci, pentru ca utilizatorii să poată alege modelul care se potrivește cel mai bine cu stilul lor de viață. Toate televizoare funcționează pe baza sistemului de operare Tizen.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: