Samsung Galaxy Tab S2 a ajuns în România, dar prețul nu te va încânta

Samsung Galaxy Tab S2 a ajuns în România, dar prețul nu te va încânta

Tableta Samsung Galaxy Tab S2 am văzut-o în cadrul IFA 2015 și am zis noi că este cea mai frumoasă din tot festivalul. Acum ajunge și în România, dar prețul nu este unul pe placul Românilor.

Samsung Galaxy Tab S2 este în prezent cea mai subțire și ușoară tabletă din lume. Vine în două versiuni – una cu display de 8.0 inch și una cu display de 9,7 inch, ambele cu un aspect al imaginii de 4:3, adică mai mult pătrățos decât lunguieț, și rezoluție 2048×1536. Asta permite navigarea mai ușoară pe internet și ”răsfoitul” revistelor digitale, cu toate că filmele – în format 16:9 – nu vor profita de întreg ecranul.

Pe lângă asta, tabletele Galaxy Tab S2 sunt dotate cu 3GB memorie RAM, procesoare Exynos cu opt nuclee și cititoare de amprente.

Pentru utilizatorii interesați de gestiunea dispozitivelor lor, Samsung a dezvoltat funcția Smart Management, cu ajutorul căreia utilizatorii pot afla toate informațiile care i-ar putea interesa, precum nivelul bateriei, capacitatea de stocare și disponibilitatea memoriei RAM.

În plus, tableta este echipată cu suita Microsoft Office Solutions pre-încărcată, pentru ca utilizatorii să poată edita documentele cu ușurință, iar Samsung le oferă utilizatorilor 100GB de stocare de date, gratuit, timp de 2 ani, prin OneDrive.

Ambele versiuni vin în două modele, cu 4G sau cu WiFi, iar partea proastă vine când atunci când vorbim despre prețuri.

Cu toate că tabletele sunt absolut superbe și fac față orice ai arunca în direcția lor, cea mai ieftină (8.0 și WiFi) costă 2.000 lei, iar cea mai mare pornește de la 2.900 de lei. Cel mai probabil aceste gadgeturi vor avea mai mult succes dacă vor fi vândute prin operatori, lucru care se va și întâmpla.

Citește și: