24 sept. 2015 | 14:14

Samsung Galaxy S7 vine în două variante, la fel ca predecesorul S6

ACTUALITATE
Samsung Galaxy S7 vine în două variante, la fel ca predecesorul S6

Lansarea lui Samsung Galaxy Note 5, așa cum era de așteptat, a fost urmată de o serie de  zvonuri în legătură cu viitorul Samsung Galaxy S7.

Potrivit unui raport al SamMobile, se pare că Samsung Galaxy S7 va avea două variante, exact precum Galaxy S6. Ambele versiuni sunt confirmate pentru Europa, China, Coreea, Canada și SUA deocamdată, dar probabil vor fi mult mai multe piețe pe lista de așteptare.

În ceea ce privește specificațiile, Samsung testează procesoarele Exynos 8890 și Qualcomm Snapdragon 820, pentru a le stabili eficiența. De asemenea, raportul menționează că e posibil ca pe lista specificațiilor viitorului vârf de gamă să se regăsească și un slot pentru card microSD, scriu cei de la GSMArena.

Coreenii ar putea implementa un ecran mai mare, de 5,7 inci, alături de o cameră foto dublă pe spate, similară celei pe care ați mai văzut-o pe HTC One M8. Senzorul ar putea fi unul dual sau unul ISOCELL de 20 de megapixeli. Un alt zvon interesant, dar neconfirmat încă, precizează tehnologia de recunoaștere a irisului printre funcționalități.