Samsung Galaxy S7 ar putea avea două camere foto pe spate

Samsung Galaxy S7 ar putea avea două camere foto pe spate

Recent, au apărut pe internet mai multe zvonuri interesante în legătură cu viitorul Samsung Galaxy S7.

Odată cu lansarea oficială a noului Samsung Galaxy Note 5, era doar o chestiune de timp până să apară numeroase zvonuri în legătură cu viitorul Samsung Galaxy S7. Despre viitorul telefon au mai apărut știri pe parcurs, majoritatea având legătură, însă, cu producția acestuia. Astfel, grație unei schimbări în metoda de creare, noul flagship ar putea fi pregătit până la finalul acestui an. Mai exact, Samsung ar putea renunța la metodologia ”Waterfall” în favoare uneia denumite ”Agile”, care ar scurta procesul de dezvoltare cu aproximativ două luni.

După cum scrie Phonearena, coreenii ar putea implementa un ecran mai mare, de 5,7 inci, alături de o cameră foto dubă pe spate, similară celei pe care ați mai văzut-o pe HTC One M8. De asemenea, Samsung ar putea apela la două procesoare: un Qualcomm Snapdragon 820 și un Exynos, însă rămâne de văzut dacă aceste informații se vor dovedi adevărate.

Agile, procesul menționat mai devreme, permite companiei să construiască un produs în diverse module și în diverse etape scurte denumite sprinturi. Conform site-ul GForGames, unul dintre marile avantaje ale acestei metode este este faptul că, după fiecare sprint, produsul este testat, iar pe parcurs, pot fi aduse modificări întregului proiect. Cu Waterfall, însă, un stagiu putea începe doar după ce a luat sfârșit precedentul, iar modificările erau imposibile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: