Samsung Galaxy S6 și S6 edge vin la Telekom – de la 1.099 lei, preț cu abonament

Samsung Galaxy S6 și S6 edge vin la Telekom - de la 1.099 lei, preț cu abonament

Telekom Romania lansează o ofertă pentru noile telefoane Samsung Galaxy S6 şi Samsung Galaxy S6 Edge, cu abonament. Cele două modele sunt disponibile în portofoliul operatorului, la precomandă, pe www.telekom.ro.

Cei care optează pentru pachetul promoţional de 24 luni, cu abonamentul Nelimitat XXL, la 49,95 euro/ lună, pot achiziţiona telefonul Samsung Galaxy S6 32GB, la precomandă, la preţul de 1099 lei, iar modelul Samsung Galaxy S6 Edge 32GB la preţul de 1599 lei. Telefoanele disponibile la precomandă vor fi livrate începând cu 17 aprilie 2015.

Totodată, în perioada 18 martie – 5 aprilie, clienţii care fac precomandă pentru Samsung Galaxy S6 sau S6 Edge vor intra automat în concursul organizat de Samsung Electronics România, în urma căruia câştigătorii vor putea călători în jurul lumii timp de două săptămâni. Mai multe detalii referitoare la mecanismul campaniei „Lifestyle Transformation Journey” sunt disponibile pe pagina de Facebook Samsung Mobile România.

Smartphone-urile Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge lansate în România pe 17 martie sunt realizate din metal și sticlă și sunt echipate cu cea mai avansată tehnologie Samsung, pentru a le oferi utilizatorilor cea mai bună experiență de utilizare. Smartphone-urile dispun de o cameră foto principală de 16MP și una secundară de 5MP, rulează Android Lollipop 5.0 și se încarcă de 1,5 ori mai rapid decât anteriorul model, Galaxy S5. Ecranul modelului Galaxy S6 Edge este primul ecran din lume curbat pe ambele margini.

Comparativ, cei de la Orange oferă Samsung Galaxy S6 la prețul de 349 euro pentru abonamentul Panteră 41, și Galaxy S6 edge la 449 euro cu același abonament. Vodafone are S6 simplu la 269 euro cu abonamentul Red 49 și S6 edge la prețul de 399 euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: