Samsung Galaxy S6, lansat oficial în România: Ce ofertă are cel mai mare operator din România

Samsung Galaxy S6, lansat oficial în România: Ce ofertă are cel mai mare operator din România

Samsung Galaxy S6 şi Samsung Galaxy S6 edge au fost lansate oficial în România pe 17 martie. Acestea vor fi disponibile la Orange la o ofertă specială de precomandă. Totuși, nu va lipsi nici din oferta celorlalți operatori.

Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 edge au fost lansate ieri, iar Orange anunță o ofertă specială pentru orice client care plasează o precomandă. Cele două telefoane vor fi disponibile la cel mai mare operator din România cu o reducere de 50 de euro la accesoriile compatibile sau la valoarea serviciului Early Upgrade, dedicat clienţilor care vor să-şi schimbe telefonul înainte de a termina contractul anterior.

Mai mult, toți clienții care inițiază precomenzi până pe 5 aprilie pot participa la un concurs oferit de Samsung, prin care își pot testa cunoștințele despre noile modele de telefoane și pot câștiga o excursie în jurul lumii. Și oferta nu se încheie aici, căci dacă nu reușești să prinzi un loc pentru această excursie, poți câștiga un accesoriu util.

Orange le oferă primilor 300 de clienţi care plasează precomenzi online primi încărcătoare wireless cadou. Galaxy S6 și Galaxy S6 edge vin cu hardware integrat pentru încărcare wireless. Despre acest subiect „Playtech“ a scris pe larg aici și, da, este un beneficiu să ai un astfel de accesoriu, mai ales dacă nu trebuie să îl cumperi. Oferta Orange e aici.

Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge – Pe ”muchia” dintre utilitate și design [REVIEW]

Vodafone România promite Samsung Galaxy S6 în România începând cu 17 aprilie. eMAG ne-a informat că cele două telefoane Samsung Galaxy S6 vor fi disponibile în oferta sa după jumătatea lunii aprilie, cel mai probabil aproape de finalul lunii. Telekom a comunicat că pregătește cele două telefoane Samsung, și HTC One M9, pentru aceeași perioadă: a doua jumătate a lunii aprilie. Precomenzile vor începe pe 17 aprilie.

 

Citește și: