Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge primesc deja primele baterii externe de la Mophie

Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge primesc deja primele baterii externe de la Mophie

Deoarece Galaxy S6 şi Galaxy S6 Edge sunt printre primele telefoane Samsung cu baterie nedetaşabilă, este probabil să aveţi nevoie de o baterie suplimentară.

Următoarele vârfuri de gamă de la Samsung au fost anunţate oficial în urmă cu câteva zile. Pe lângă un set impresionant de specificaţii tehnice, S6 va integra o baterie de 2.550 mAh, în timp ce S6 Edge va face saltul până la 2.600 mAh. În plus, din cauza construcţiei foarte compacte din sticlă şi metal, aceasta nu mai poate fi schimbată de două sau trei ori pe zi de către utilizator.

Cum se întâmplă deja de câţiva ani în cazul utilizatorilor de iPhone, soluţia pentru situaţiile în care bateria nu este detaşabilă vine de la creatorii de periferice sub forma unor carcase cu baterie suplimentară, similare cu cea din imaginea alăturată. În teorie, având în vedere combinaţia dintre noul procesor Exynos şi modemul Broadcom BCM4773, autonomia noilor dispozitive nu ar trebui să fie una foarte problematică. Cu toate acestea, pentru că este puţin probabil să prindeţi o zi întreagă departe de priză, gadgetul celor de la .

În trecut, Mophie a anunţat mai multe baterii suplimentare sub formă de carcase menite să sporească şi anduranţa telefonului, nu doar autonomia. Acestea din urmă poartă numele de şi, cu toate că cele mai multe au fost create pentru iPhone-uri, în ultimii ani au fost făcute publice şi iteraţii de Galaxy S sau HTC One.

În cazul Galaxy S6 şi Galaxy S6 Edge, Mophie a anunţat deja o carcasă construită în jurul unei baterii de 3.300 mAh. Pentru că depăşeşte un pic bateria standard a telefoanelor, acest acumulator suplimentar ar trebui să dubleze autonomia celor mai noi vârfuri de gamă ieşite din Coreea de Sud. În contextul în care, S6 şi S6 Edge au fost create din sticlă şi aluminiu, o carcasă precum cea de mai sus va fi foarte eficientă şi în a proteja smartphone-ul de la interior, o particularitate care nu trebuie neglijată în cazul unui aparat atât de scump.

Citește și: