Primele informații despre Samsung Galaxy S6 mini îl arată drept un telefon foarte bun

, 31 Mai, 08:00

Succesul Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 edge a adus Samsung pe linia de plutire. Dată fiind evoluția lucrurilor, avem motive să credem că sud-coreenii nu se vor opri aici cu familia Galaxy S6.

Samsung a lansat Galaxy S5 mini în luna iulie a anului trecut, prin urmare un nou smartphone din aceeași gamă e de așteptat. Seria mini de la producători precum HTC, Samsung sau LG este dedicată acelor telefoane mai ieftine, mai slab dotate, dar care ar trebui să furnizeze aceleași opțiuni și funcționalități pe care le ai pe modelele mai mari. Sony a preferat să reducă doar dimensiunile și calitatea materialelor cu seria Compact.

Posibilul Galaxy S6 mini ar avea procesor Snapdragon 808, memorie RAM de 2GB, 16GB spațiu intern de stocare, cameră principală de 16MP și una secundară de 5MP. Ecranul ar fi ceva mai mare decât cel al predecesorului S5 mini, la 4,6 inci, dar suficient de mic cât să concureze cu iPhone 6, dacă vrei să le compari astfel.

Sună destul de promițător, dar nu putem fi încă siguri că avem de-a face cu Galaxy S6 mini. Chiar dacă nu este noul membru al familiei Galaxy S6, dispozitivul care a primit numele SM-G9198 vine cu specificații bune. De asemenea, telefonul ar veni cu Android 5.1 Lollipop încă de la lansare, notează GSMArena.

galaxy s6 mini dotari

 

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail