Samsung Galaxy A8 în primul video neoficial se anunță o alternativă ieftină la Note 4

Samsung Galaxy A8 este un nou telefon pe care sud-coreenii îl pregătesc. Nu se știe exact când va fi lansat, dar acum apare pe Internet, direct din China, un videoclip în care sunt prezentate câteva funcționalități.

Samsung Galaxy A8 va fi un smartphone destul de subțire, cu doar 5,9mm grosime, dar va fi și un telefon construit cu materiale premium ca Galaxy Alpha și Galaxy S6. Telefonul acesta are un procesor Qualcomm Snapdragon 615 cu opt nuclee, mai dispune de 2GB memorie RAM și spațiul de stocare pornește de 16GB. Spre deosebire de Galaxy S6, va dispune de slot pentru card microSD.

Telefonul mai are și un ecran full HD Super AMOLED de 5,5 inci și la cum arată din aceste dotări este o alternativă la Galaxy Note 4 sau la Galaxy S6, în caz că acestea ți se par prea scumpe. Totuși, camera foto se anunță una foarte bună, cu 16 megapixeli cea frontală și aptitudini de flagship și una de 5 megapixeli pentru selfie. Bateria va fi de 3.050 mAh și autonomia ar trebui să fie foarte bună.

Samsung n-a avut mare succes cu scannerul de amprente de pe Galaxy S5, l-a mai îmbunătățit pentru ultimul Galaxy S și se pare că-l aduce pe Galaxy A8. Toate acestea vor fi conectate prin Android 5.1.1 Lollipop, dar nelipsit de interfața TouchWiz. Și asta poți vedea și în videoclipul de mai jos în care sunt prezentate camera foto, designul și interfața. Dacă îți pasă de video, trebuie să știi că acest Samsung nu va fi capabil de înregistrare 4K.

Răzvan Băltărețu
13:40 30.06.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video