Samsung dezvoltă o tehnologie asemănătoare 3D Touch

Samsung dezvoltă o tehnologie asemănătoare 3D Touch

Compania coreeană se pare că dezvoltă o tehnologie asemănătoare 3D Touch pentru viitorul vârf de gamă Samsung Galaxy S7.

Nu este prima oară când avem parte de zvonuri care menționează o tehnologie similară 3D Touch pregătită pentru viitorul vârf de gamă al celor de la Samsung. După cum probabil vă amintiți, în urmă cu câteva zile se spunea că Samsung ar căuta sprijinul unei companii denumite Synaptics pentru a implementa tehnologia ClearForce în viitorul telefon de top. Tehnologia ar fi fost identică cu cea folosită pentru Huawei Mate S.

Samsung Galaxy S7 Force Touch

Această tehnologie ar fi permis mai multe viteze de scrolling, diferite moduri de deblocare a telefonului, noi tipuri de a interacționa cu jocurile și multe altele, în funcție de câtă presiune este exercitată asupra ecranului. Tehnologia era identică cu cea folosită pentru Huawei Mate S. Noile informații publicate de Phonearena, însă, contrazic această ipoteză, sugerând că gigantul din Coreea de Sud ar dezvolta propria tehnologie.

Imaginea publicată de site ne prezintă un display sensibil la presiune care reacționează în moduri diferite, în funcție de puterea cu care apăsați pe ecran. Acesta simte schimbările care au loc în câmpul electromagnetic, transformându-le în comenzi. Indiferent de tehnologia folosită, putem fi siguri că viitorul vârf de gamă Samsung va avea ceva asemănător Force Touch.

Citește și: