Routerul TP-LINK Archer C9 oferă Wi-Fi la viteze de până la 1,9Gbps

Routerul TP-LINK Archer C9 oferă Wi-Fi la viteze de până la 1,9Gbps

TP-LINK a lansat Archer C9, cel mai nou router wireless dual band gigabit.  Noul dispozitiv oferă viteze wireless de până la 1,9Gbps și are un design elegant. 

Archer C9 este echipat cu un procesor cu două nuclee tactat la 1GHz, antene dual band şi amplificatoare de semnal de mare putere, reprezentând soluţia ideală pentru crearea unei reţele stabile pentru jocurile online şi pentru transmisia video Ultra HD 4K.

„Creşterea numărului de dispozitive wireless din căminele utilizatorilor a dus la creşterea cererii pentru reţele Wi-Fi stabile, cu viteze de acces superioare,” a declarat Hermes Song,  directorul general al TP-LINK Romania. „Noul Archer C9 contribuie la obţinerea celor mai bune experienţe pe cele mai noi console de jocuri şi pe noile televizoare inteligente, asigurând o conexiune stabilă la Internet, fără blocaje.”

Archer C9 a fost conceput pentru a prioritiza traficul informaţional, cu scopul de a elimina blocajele ce pot apărea în reţea (lag), atunci când se conectează simultan mai multe dispozitive, reducând considerabil interferenţele externe. Aceste caracteristici asigură viteze de acces la Internet îmbunătăţite, o stabilitate crescută a întregii reţele şi o experienţă wireless superioară.

La fel ca oricare router dual band din oferta TP-LINK şi Archer C9 oferă flexibilitatea a două reţele dedicate: banda de 2.4GHz este potrivită pentru navigarea pe Internet sau citirea de email-uri, în timp ce banda de 5GHz este rezervată aplicaţiilor consumatoare de resurse precum streaming-ul video HD sau jocurile online.

Archer C9 foloseşte tehnologia Beamforming pentru a identifica dispozitivele conectate şi pentru a direcţiona semnalul în scopul obținerii unei conexiuni wireless cu stabilitate sporită. Cele trei antene dual band detaşabile împreună cu amplificatoarele de semnal garantează un semnal Wi-Fi puternic în întregul apartament.

Conexiunile prin fir se realizează cu ajutorul celor cinci porturi (1WAN+4LAN) care suportă performanțe de până la 1000Mbps. De asemenea, noul Archer C9 include şi un port USB 3.0, respectiv unul 2.0, pentru o partajare facilă a unei imprimante, a documentelor și a fișierelor media între dispozitivele conectate la reţea.

TP-LINK Archer C9 va fi disponibil în România din luna februarie la preţuri pornind de la 739,99 RON. Un router cu performanțe similare este Archer C7, pe care îl găsiți aici, la un preț promoțional.

Citește și:
Etichete: