Reduceri eMAG la televizoare inteligente. Imagine perfectă la preț special

Reduceri eMAG la televizoare inteligente. Imagine perfectă la preț special

Avem vești bune pentru cei care vor să își achiziționeze un televizor: acum pot face asta la un preț redus considerabil. Ai o serie de reduceri eMAG cu ocazia aniversării comenzii cu numărul 10.000.000.

Noi am alcătuit o listă de cinci televizoare inteligente cu ecran ideal pentru filme și seriale, pentru care poți opta cu încredere cu ocazia reducerilor eMAG.

Dacă ești interesat de un telefon, o tabletă sau un smartwatch, găsești sugestiile noastre AICI. Întreaga gamă de produse aflate la ofertă o ai la dispoziție AICI.

Reduceri eMAG – televizor LED Android 3D Philips Ambilight

Dacă visai la o experiență 3D și full HD direct de la tine din sufragerie, acum ai șansa de a-ți cumpăra un televizor LED Android 3D Philips Ambilight la preț redus. Este primul televizor european care se bucură de platforma Android. Ai la dispoziție o gamă largă de aplicații, datorită Google Play și Philips App Store. Tehnologia Ambilight Philips mărește imaginea proiectând pe peretele din spate o zonă luminoasă. Ambilight pe 4 laturi oferă televizorului tău senzația că plutește într-o mare de lumină. Experiența de vizionare este desăvârșită. Poate fi cumpărat de AICI.

 

Reduceri eMAG – televizor LED Star-Light

Cu ocazia reducerilor eMAG, poți opta și pentru un televizor LED Star-Light 46DM8000, de 117 cm. Acest televizor ultra slim cu ecran LED și rezoluție full HD de 1920 x 1080 oferă o imagine clară cu un contrast excelent și detalii vizuale precise. Adaptabil și foarte ușor de conectat la alte dispozitive, aparatul este echipat cu 3 intrări HDMI și port USB pentru a permite vizionarea de fișiere video, audio sau foto de pe un drive USB chiar fără a fi nevoie de un PC în preajmă. Poate fi cumpărat de AICI.

reduceri emag televizoare starlight

Reduceri eMAG – televizor LED Smart TV 3D Philips

Televizorul LED Smart TV 3D de la Philips se bucura de o rezoluție Ultra HD de 3840 × 2160 pixeli, ce oferă cea mai clară imagine văzută vreodată pe un televizor. Televizoarele Philips cu Pixel Precise HD îți oferă 4 trilioane de culori, un super contrast dinamic de 500.000:1, dar și Digital Natural Motion. Perfect Motion Rate (PMR) la 400Hz îmbunătățește reproducerea mișcărilor, producând imagini clare și vibrante. Noul standard PMR de la Philips combină cele mai noi tehnologii de procesare a imaginii oferind o claritate de neegalat a mișcării. Îl poți găsi AICI.

reduceri emag televizoare smart philips

Reduceri eMAG – Smart LED Samsung 32H5500

Pentru un buget mai redus, recomandăm televizorul Smart LED Samsung 32H5500. Datorită puternicului procesor Quad Core, televizorul Samsung Smart TV oferă performanțe superioare. Vei observa imediat diferența prin rapiditatea crescută pentru multitasking, comutarea conținutului și navigarea pe web, precum și prin interacțiunea mai cursivă. Îl poți găsi AICI.

samsung tv

Reduceri eMAG – Smart LED LG

Poți opta și pentru un televizor Smart LED LG cu diagonala de 119 cm. Secretul din spatele unghiului de vizualizare superior la televizoarelor LG este ecranul. Tehnologia IPS utilizată de LG reprezintă motivul pentru care televizoarele LED LG au ecrane mai rezistente, care afișează imagini mai clare și mai naturale. Tehnologia IPS redă cele mai fidele culori ale imaginii originale prin fiecare pixel al rezoluției HD. Îl poți cumpăra de AICI.

TV LG

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI