Reduceri de Paște. Promoții la televizoare, laptopuri și telefoane

Reduceri de Paște. Promoții la televizoare, laptopuri și telefoane
15:17 07.04.2015

În fiecare an, marile magazine organizează reduceri de Paște. Promoțiile nu au încetat să apară nici anul acesta, iar mai jos am adunat o serie oferte de Paște de care să profitați. 

Sărbătorile atrag cu ele reduceri substanțiale, iar zilele acestea aveți ocazia să profitați de reducerile de Paște organizate de eMAG. Cel mai mare retailer online are oferte la majoritatea produselor din ofertă, dar noi ne-am axat pe electronice. Iepurașul Playtech vă prezintăm mai jos o serie de oferte de Paștela telefoane, televizoare și laptopuri. eMAG mai are reduceri la tablete, ceasuri inteligente, și aparate foto.

Reduceri de Paște la televizoare

Philips 50PUS6809 este televizorul perfect pentru cei care vor ceva excepțional, dar la un preț decent. Modelul are rezoluție Ultra HD și diagonală de 127 de centimetri, fiind perfect pentru cei care au o sufragerie de dimensiune medie și vor să o transforme într-un cinematograf. Televizorul Philips este și inteligent, având acces la aplicații și la conținut de pe online. Reducerea este de 1.000 de lei și puteți cumpăra televizorul de AICI.

reduceri de paste 1

Pentru cei care vor o experiență cinematografică completă, dar au și un buget mai mare, modelul Samsung 55HU7100 este perfect. Are un ecran 4K curbat, cu diagonală de 138 de centimetri. Televizoarele Samsung sunt cunoscute pentru culorile vii, luminozitatea crescută și contrastul puternic, iar modelul în cauză beneficiază de toate. Este inteligent și are și un sistem de sunet performant, care asigură o experiență multimedia completă. Îl puteți cumpăra la reduceri de Paște de AICI.

reduceri de paste 2

Cei care nu își permit să sară de 1.500 de lei când vine vorba de prețul televizorului, pot opta pentru Toshiba 40L2400DG. TV-ul are un ecran full HD de 101 centimetri și oferă tot ce ți-ai putea de la un televizor din această gamă de preț. Imaginile sunt clare și au contrast puternic, iar sunetul este suficient pentru a umple o încăpere de dimensiuni medii. Îl puteți cumpăra de AICI.

Toate ofertele de Paște la televizoare le găsiți AICI

reduceri de paste 3

Reduceri de Paște la laptopuri

Laptopul de gaming Asus G771JM-T7043D este o adevărată bestie, iar dacă vreți o mașinărie care să facă față oricărei sarcini, indiferent de gradul de complexitate, acesta este laptopul perfect. Nu este dedicat numai gamerilor, având în vedere că procesorul Intel Core i7, memoria RAM de 16GB și placa video dedicată Nvidia GTX 860M pot fi folosite pentru editările video. Ecranul de 17 inch cu rezoluție full HD este perfect pentru urmărit filme, dar portabilitatea suferă din această cauză. Laptopul este în oferta de Paște a eMAG și îl puteți cumpăra de AICI.

reduceri de paste 4

Lenovo Ideapad G5070 este un laptop perfect pentru birou. Are o configurație performantă, cu un procesor Intel Core i7, 4GB memorie RAM și placă video dedicată Radeon R5 M230, și un aspect elegant. Poate fi folosit pentru sarcinile de zi cu zi, dar suportă și jocurile mai puțin pretențioase, fiind un partener perfect în pauzele mai lungi. Este în campania de reduceri de Paște și îl puteți cumpăra de AICI.

reduceri de paste 5

Laptopul HP ProBook 455 G2 aduce o configurație interesantă la un preț foarte bun. Este construit în jurul unui procesor AMD A10 cu patru nuclee și frecvență de 1,9Ghz, are o memorie RAM de 4GB și o placă video Radeon R6. Are un aspect sobru și serios, și perfect pentru cei care au nevoie de un PC pe care să lucreze fără probleme, fie că e vorba de editare foto, fie că e vorba de browsing și Office. Îl puteți cumpăra de AICI.

Toate reducerile de Paște la laptopuri le găsiți AICI.

reduceri de paste 6

Reduceri de Paște la telefoane

Samsung Galaxy S5 este telefonul pe care merită cu adevărat să-l cumpărați cu ocazia acestor promoții de Paște. Are un ecran full HD de 5,1 inch și un procesor Snapdragon 801 care își face treaba indiferent de situație. Camerele foto sunt de 16, respectiv 2MP, iar fotografiile rezultate sunt printre cele mai bune pe care le poți face cu un smartphone. Samsung Galaxy S5 are senzor de amprente, este rezistent la apă și are un preț redus. Îl puteți cumpăra de AICI.

reduceri paste 7

HTC Desire 610 este telefonul perfect pentru cei care au nevoie de un terminal mid-range bun la toate. Are un design foarte plăcut, ”știe” 4G, iar procesorul Snapdragon 400 își face treaba bine, fiind ajutat de 1GB memorie RAM. Ecranul de 4,7 inch are rezoluție qHD, iar camera foto principală de 8MP se descurcă mai mult decât onorabil. HTC Desire 610 are o cameră frontală de 1,3MP și îl puteți cumpăra de AICI.

reduceri paste 9

Lumia 635 este un telefon ieftin și cu adevărat bun. Rulează sistemul de operare Windows Phone 8.1 și se descurcă foarte bine cu cei 512MB RAM din dotare. Are un procesor Snapdragon 400, ecran de 4,5 inch și cameră foto principală de numai 5MP. Ca orice Lumia care se respectă, se comportă extraordinar în folosirea de zi cu zi, mulțumită gradului ridicat de optimizare a sistemului de operare. Îl puteți cumpăra de AICI, la un preț special, cu ocazia reducerilor de Paște.

Toate ofertele la telefoane le găsiți AICI.

reduceri paste 8

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI