Reduceri de Paște la gadgeturi pe care să le faci cadou: Cele mai inspirate alegeri

Reduceri de Paște la gadgeturi pe care să le faci cadou: Cele mai inspirate alegeri

Mai avem puțin până la sărbători, iar dacă vrei să profiți de reduceri de Paște pentru a face cadouri inspirate, avem câteva recomandări din oferta magazinului LikeIT.

De Crăciun suntem mai obișnuiți să oferim și să primim cadouri, dar nu ar trebui să neglijezi nici sărbătorile pascale. Dacă ți-ai propus să oferi un cadou util, atunci iată câteva reduceri de Paște de care să profiți.

Asus MeMO Pad 7 este o tabletă de 7 inci, cu un procesor Intel cu patru nuclee care rulează la o frecvență de 1,33GHz, iar sistemul de operare este un Android KitKat. Tableta folosește interfața Asus, una optimizată și cu design minimalist, și cântărește puțin sub 300 de grame, perfect de luat peste tot. O poți găsi aici.

 

Asus Memopad 7 2014

Asus Fonepad 7 este tot o tabletă de 7 inci, dar diferența față de MeMO Pad 7 o face capacitatea acestei tablete de a efectua apeluri telefonice. Sistemul de operare este un Android KitKat, folosește un procesor Intel cu patru nuclee și are 1GB de memorie RAM. Este disponibilă aici.

Asus Fonepad 7 2014

Și pentru că acest Paște te-ar putea găsi pe drumuri, ar fi păcat să te rătăcești. În acest sens, există reducere și la un navigator Mio Spirit 6950. Are un ecran de 5 inci tactil, folosește un procesor la 664MHz și are hărțile pentru toată Europa, în caz că vrei să călătorești mai mult. Îl poți achiziționa de aici.

Navigator Mio Spirit

Un telefon de luat în calcul pentru a-l face cadou de Paște este Xiaomi Redmi 2. Oferă un ecran HD, dispune de slot pentru card microSD și folosește un procesor cu patru nuclee. Este un telefon „de buget“ pe care să îl oferi copilului drept prim smartphone al lui, spre exemplu. Îl găsești aici.

Xiaomi Redmi 2

Dacă Xiaomi nu îți place sau preferi de la o companie mai cunoscută, există și Samsung Galaxy A3. Este un telefon care arată foarte bine, face parte din seria A de la Samsung și are dotări tehnice foarte bune. Ecranul este qHD, procesorul este cu patru nuclee și camera foto se descurcă foarte bine. Telefonul este disponibil aici.

Samsung Galaxy A3

Cum tabletele de la începutul articolului și cele două telefoane de mai sus folosesc internet wireless, ar trebui să ai în vedere și un router wireless pentru tine sau pentru cineva drag. Avem astfel ZyXEL NBG6716, care folosește WiFi 802.11 a.c, cântărește 460 de grame și are port USB. Acesta e disponibil aici.

ZyXEL NBG6716

Spre final, sunt de recomandat și două telefoane foarte bun. Întâi este Samsung Galaxy S5, cu o cameră performantă de 16 megapixeli, un ecran full HD de 5,1 inci și un procesor foarte bun cu patru nuclee. De asemenea, dacă nu îți ajung cei 16GB poți adăuga un card microSD de până la 128GB. Telefonul este aici.

ce sunt produsele resigilate samsung galaxy s5 mini 1

Cel mai bun telefon al Google până în toamnă este Motorola Nexus 6. Are un ecran 2K de 6 inci, o rezoluție excelentă, construcție robustă și este rezistent la apă și praf. Un review pentru Nexus 6 este aici. Folosește o cameră de 13 megapixeli, are procesor cu patru nuclee și rulează cea mai nouă versiune de Android. Ai Nexus 6 aici.

De asemenea, pe lângă aceste reduceri, LikeIT va oferi și premii cumpărătorilor.

android nexus 6

 

Citește și: