Prynt Case te ajută să imprimi oriunde poze de pe iPhone și Samsung

Prynt Case te ajută să imprimi oriunde poze de pe iPhone și Samsung

După o campanie de strângere de fonduri încununată de succes, acum puteți face și voi comandă la Prynt Case, carcasa care vă imprimă în timp real fotografiile de pe mobil.

Cu amalgamul de rețele sociale și stocare în cloud pe care vă puteți posta imaginile digitale, aproape că s-a pierdut complet farmecul fotografiilor tipărite. ,,Aproape” este însă cuvîntul cheie. Un aparat foto Polaroid este mai chic ca niciodată, iar imprimantele foto portabile nu par să plece nicăieri.

Combinația perfectă dintre abilitățile unui Polaroid și ale unei imprimante foto de calitate vine sub forma unui gadget intitulat Prynt Case. Ilustrată mai sus, aceasta este o carcasă cu un design simplist, dar una care are toate șansele să facă valuri la următoarea întălnire cu prietenii. În definitiv, nu există multe carcase de telefon care vă imprimă fotografiile oriunde v-ați afla, la o calitate mai mult decât decentă.

Inițial a fost vorba de un proiect de crowdfunding pe Kickstarter. Nu a durat mult până când aproximativ 9000 de persoane și-au manifestat interesul pentru Prynt Case, finanțând complet ideea revoluționară. Mai mult decât atât, produsul a intrat deja în etapa de producție în serie și poate fi achiziționat fără probleme de către oricine la un preț destul de rezonabil. Cu 150 de dolari, primiți carcasa efectivă cu 10 coli pentru imprimat fotografii. Un set suplimentar de 50 de coli costă 25 de dolari.

În ceea ce privește compatibilitatea, deși nu știm ce ne rezervă viitorul, această iterație de Prynt Case este compatibilă cu iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6 și iPhone 6S. În ceea ce privește utilizatorii de Android, Prynt funcționează perfect doar cu Galaxy S4 și Galaxy S5. În cazul în care ați investit o sumă semnificativă de bani într-un Galaxy S6, Galaxy S6 Edge sau Galaxy Note, din păcate, Prynt nu este pentru voi. Pentru a vă arunca la o comandă, website-ul producătorului este prima oprire.

Citește și: