Profitați de reducerile de pe Amazon la jocuri de PC, PS4 și Xbox One

Profitați de reducerile de pe Amazon la jocuri de PC, PS4 și Xbox One

Pe lângă reduceri la cărți, gadgeturi și multe alte produse, Amazon vine de Crăciun cu o serie de reduceri substanțiale la ediții digitale ale unor jocuri de PC, PS4 și Xbox One.

Indiferent de vârstă, ocazional trebuie să vă mai și jucați, iar cei de la Amazon, cel mai mare magazin online din lume, știu foarte bine acest lucru. Pentru că nici o perioadă nu este mai potrivită pentru a cheltui bani decât zilele din preajma Crăciunului, Amazon vă oferă discounturi semnificative la un volum important de jocuri în format digital. Pentru că investiția voastră se va reflecta într-un cod de activare instant, mai degrabă decât într-o cutie ce va fi livrată în câteva zile, aceasta este și o ocazie foarte bună pentru a cumpără un joc video unei persoane pe care din diverse motive ați neglijat-o până în ajunul Crăciunului.

În principiu, există câte ceva pentru fiecare, seria stufoasă de jocuri include atât titluri pentru PlayStation 4, cât și pentru Xbox One sau PC. Cu toate că setul de reduceri este disponibil pe Amazon US, nu aveți de ce să vă faceți griji în privinaț compatibilității. Tot ce cumpărați, va funcționa deopotrivă și la noi, în România.

Singura problemă, dacă o putem numi așa, constă în caracterul temporar al ofertelor. Unele dintre jocuri sunt reduse până la finele acestui an, în timp ce altele s-ar putea să nu mai fie săptămâna viitoare. Ideal ar fi să monitorizați în următoarea pagină site-ul Amazon pentru a fi siguri că nu vă scapă nimic.

Pentru a ști mai bine la ce să vă așteptați, merită să aveți în vedere că, pe lângă o serie de titluri pentru toate vârstele, există și reduceri importante, unele pentru prima oară oriunde, la cele mai populare jocuri din 2015. Lista include Halo 5 Guardians pentru Xbox One, Call of Duty Black Ops 3 pentru PC, Titanfall Deluxe Edition și Dragon Age Inquisition – Game of the Year Edition tot pentru PC. Pentru a vedea ce vă încântă cel mai mult, accesați această adresă de Amazon.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: