Super reduceri la jocurile Grand Theft Auto pentru iOS şi Android

Super reduceri la jocurile Grand Theft Auto pentru iOS şi Android

Cei de la Rockstar Games nu ies de multe ori în faţă cu reduceri substanţiale, dar în cazul jocurilor Grand Theft Auto pentru mobile au făcut acum o excepţie.

Fără un motiv foarte evident, preţurile tututor jocurilor din seria Grand Theft Auto pe care le găsiţi pe Google Play şi Apple Store au scăzut semnificativ de câteva zile. Partea foarte bună a anunţului făcut pe blogul dezvoltatorului, pe marginea acestui subiect, este că s-ar putea ca reducerea să fie permanentă, deci nu trebuie să aveţi emoţii dacă vă intră bani pe card abia săptămâna viitoare.

Partea mai puţin plăcută a acestui anunţ este că versiunile de PC ale tuturor titlurilor GTA rămân neschimbate, indiferent de unde vreţi să le achiziţionaţi. Astfel, dacă speraţi ca până finele acestui an să vă cumpăraţi şi voi Grand Theft Auto V la un preţ mai mic, se pare că nu se va întâmpla. Doar variante de mobil ale jocurilor mai vechi create de Rockstar sunt incluse în ofertă.

Rezultatul acestei iniţiative este un preţ de doar 3 dolari pentru fiecare GTA, cu excepţia Grand Theft Auto San Andreas pe care îl puteţi descărca contra sumei de cinci dolari. Ca o mică menţiune, până şi preţul de cinci dolari reprezintă o reducere importantă de 50%. Nu rămâne decât să vă decideţi pe ce platformă vă jucaţi mai mult, iOS sau Android, înainte de procesul efectiv de cumpărare. Momentan nu există un sistem prin care să cumpăraţi un joc pentru iPhone şi să-l puteţi juca şi pe un dispozitiv cu platforma Google.

Trecând însă peste informaţiile de fond, dacă vreţi să săriţi direct în magazinul virtual, acestea sunt toate link-urile pe care le puteţi accesa pentru a vă cumpăra  Grand Theft Auto: Chinatown Wars (iTunes/Google Play), San Andreas (iTunes/Google Play), Vice City (iTunes/Google Play), and Grand Theft Auto III (iTunes/Google Play).

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: