08 mai 2014 | 23:00

Elder Scrolls Online a fost amânat încă 6 luni pentru console

ACTUALITATE
Elder Scrolls Online a fost amânat încă 6 luni pentru console

Popularitatea jocului dezvoltat de Bethesda, Elder Scrolls Online, este una foarte mare și mulți dintre gameri sunt mândri că fac parte din această comunitate.

Elder Scrolls Online

Elder Scrolls Online a fost lansat pe PC și Mac în luna Aprilie, și a fost programat și pentru Xbox One și PS4 în luna iunie a acestui an. Doar programat, pentru că se pare că tocmai a fost amânat încă 6 luni.

Așadar, posesorii de console se vor bucura de gameplay-ul acestui joc doar undeva la finalul acestui an, dacă cumva nu apar și atunci alte probleme. Mai ciudat este faptul că mesajul a fost editat rapid, iar ce vedeți mai sus este ultima versiune și nu prima, așadar nu știm exact ce a fost modificat. Unii au încercat să ia legătura cu dezvoltatorii jocului, Bethesda, însă aceștia nu sunt disponibil momentan pentru comentarii.

Se spune, de asemenea, că producătorul a început să șteargă mesaje de pe forumurile interne, și să baneze userii care au devenit prea agresivi din cauza acestui anunț. Probabil ce scria în mesajul inițial i-a deranjat pe câțiva membri ai forumului, iar acum se încearcă o limitare a consecințelor. Nu e frumos, știm, însă cel mai înțelept ar fi să așteptăm informațiile oficiale legate de această întârziere, cu siguranță există un motiv plauzibil în spatele acestei situații.