Elder Scrolls Online a fost amânat încă 6 luni pentru console

, 08 Mai, 23:00

Popularitatea jocului dezvoltat de Bethesda, Elder Scrolls Online, este una foarte mare și mulți dintre gameri sunt mândri că fac parte din această comunitate.

Elder Scrolls Online

Elder Scrolls Online a fost lansat pe PC și Mac în luna Aprilie, și a fost programat și pentru Xbox One și PS4 în luna iunie a acestui an. Doar programat, pentru că se pare că tocmai a fost amânat încă 6 luni.

Așadar, posesorii de console se vor bucura de gameplay-ul acestui joc doar undeva la finalul acestui an, dacă cumva nu apar și atunci alte probleme. Mai ciudat este faptul că mesajul a fost editat rapid, iar ce vedeți mai sus este ultima versiune și nu prima, așadar nu știm exact ce a fost modificat. Unii au încercat să ia legătura cu dezvoltatorii jocului, Bethesda, însă aceștia nu sunt disponibil momentan pentru comentarii.

Se spune, de asemenea, că producătorul a început să șteargă mesaje de pe forumurile interne, și să baneze userii care au devenit prea agresivi din cauza acestui anunț. Probabil ce scria în mesajul inițial i-a deranjat pe câțiva membri ai forumului, iar acum se încearcă o limitare a consecințelor. Nu e frumos, știm, însă cel mai înțelept ar fi să așteptăm informațiile oficiale legate de această întârziere, cu siguranță există un motiv plauzibil în spatele acestei situații.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail