Procesoarele Intel Xeon E7 v3, prezentate în România

Procesoarele Intel Xeon E7 v3, prezentate în România

Intel a prezentat astăzi în România cea mai nouă gamă de procesoare Intel Xeon E7 v3. Aceste procesoare, gândite special pentru companii, permit analiza datelor în timp real și oferă o performanță ridicată pentru computing de tip mission-critical.

Într-o lume a vitezei, companiile care răspund cel mai repede la nevoile clienților au de câștigat. Pentru acest lucru este nevoie de analiza în timp real a datelor, care devine o prioritate pentru companiile din industrii mari, de la retail la sănătate. Acest lucru duce la creșterea cererii pentru procesare in-memory și analiză Big Data.

Noile procesoare Intel Xeon E7 v3 oferă o performanță cu 40% mai mare față de generația anterioară și cu până la 70% mai multe sesiuni de analiză pe oră datorită faptului că au până la 18 nuclee, cu 20% mai multe față de generația anterioară, și cu până la 45MB memorie cache LLC (Last Level Cache).

Procesoarele din gama Intel Xeon E7 v3 pot avea configurații de până la 32 de socketuri cu suport pentru cea mai mare memorie per socket din industrie4 (sistemele de 8 socketuri pot suporta până la 12 terabiți de memorie DDR3 sau DDR4). De asemenea, sunt dotate cu noi funcții de securitate și capacități de fiabilitate, inclusiv performanță criptografică cu ajutorul noilor instrucțiuni Intel Advanced Encryption Standard (Intel AES-NI), precum îmbunătățiri la nivel micro-arhitectural.

Tehnologia Intel Run Sure, un set unic de capabilități de fiabilitate, disponibilitate și servisabilitate (RAS) pentru gama de procesoare Intel Xeon E75, a fost îmbunătățită pentru a asigura și mai mult disponbilitatea soluțiilor “five nines” (care rămân operaționale 99,999% din timp) pentru aplicațiile de tip mission-critical.

În cadrul evenimentului au fost prezentate sisteme bazate pe noile procesoare Intel de la companii precum HP, Huawei, Lenovo și Maguay.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: