”Priv” este numele viitorului telefon Android de la Blackberry

”Priv” este numele viitorului telefon Android de la Blackberry

Despre viitorul telefon Android de la BlackBerry se credea la un moment dat că va fi numit ”Venice”, însă noile zvonuri neagă această informație.

Despre problemele cu care s-au confruntat cei de la BlackBerry în ultimul timp s-a vorbit extrem de mult. După cum scrie în acest articol din urmă cu câteva zile, numărul utilizatorilor de BlackBerry a scăzut într-un ritm foarte alert în ultimii ani. CEO-ul John Chen a confirmat acum câteva luni că se gândește serios la un smartphone cu Android, singura condiţie fiind ca acesta să ofere acelaşi nivel de securitate sporit pe care l-am întâlnit în trecut în toate celelalte aparate ale BlackBerrry.

BlackBerry Priv

Deși pentru mult timp se credea că telefonul va fi denumit BlackBerry Venice, noi informații din partea utilizatorului de Twitter @evleaks neagă acest lucru. Mai exact, Venice ar urma să fie redenumit ”Priv” (de la cuvântul englezesc ”privacy”, care se traduce prin ”confidențialitate) înainte de lansare, datorită numeroaselor funcții care vor proteja datele importante ale utilizatorilor. De asemenea, @evleaks a furnizat și o nouă imagine cu viitorul telefon.

Partea de procesare din BlackBerry Priv ar urma să fie asigurată de o combinaţie foarte potentă între un Qualcomm Snapdragon 808 şi 3GB RAM. Camera principală va avea 18 megapixeli, dar, mai important este faptul că va incorpora un sistem avansat de stabilizare optică. Autonomia va asigurată de o baterie mai mare de 3000 mAh, în timp ce display-ul, deşi momentan are o diagonală necunoscută, va fi Quad HD cu o rezoluţie de 1440 x 2560 pixeli.

Etichete: