10 iun. 2015 | 05:57

Printr-un update, Google Maps a devenit mult mai util pe iPhone

ACTUALITATE
Printr-un update, Google Maps a devenit mult mai util pe iPhone

Dacă folosiţi intens aplicaţia pe iPhone sau iPad, vă veţi bucura să aflaţi că noua versiune vă face viaţa semnificativ mai uşoară.

Cei de la Google fac eforturi dese pentru a-şi actualiza aplicaţiile şi serviciile web cu noi funcţii. Nu foarte des se întâmplă însă acest fenomen când vine vorba de aplicaţia . Din fericire, ajunsă la versiunea 4.7, populara soluţie de navigaţie introduce câteva particularităţi noi şi se apropie mai mult de varianta pentru Android.

Dacă vă este mai confortabil să căutaţi locaţii în Google Maps pe PC, când sunteţi autentificaţi cu contul vostru Google, vă va fi mult mai uşor să trimiteţi respectivele date de navigare către aplicaţia omonimă de iPhone sau iPad. Este suficient să găsiţi un bar, restaurant sau hotel pe computer, iar când veţi da click pe rezultat pentru a obţine mai multe detalii, veţi vedea pe ecran butonul Send to device. Printr-un click pe el, dacă aveţi notificările active pe iPhone, veţi putea începe navigarea către respectiva destinaţie în momentul următor. Tot cu condiţia să fiţi autentificaţi pe desktop şi mobil cu acelaşi nume de utilizator, veţi avea în permanenţă istoricul căutărilor de adrese şi localuri, realizate pe PC, pe iPhone. Pentru a-l accesa, intraţi în Google Maps, din meniul lateral faceţi tap pe Locaţiile dvs. şi un al doilea tap pe Locaţii de examinat.

Noua versiune de Google Maps pentru iOS cu numărul 4.7 vă permite să editaţi orele de lucru pentru locaţiile favorite, să vă vedeţi toate review-urile postate vreodată şi imaginile ataşate diverselor puncte de interes pe care le-aţi vizitat. În teorie, acest update ar trebui să vi se instaleze automat, dacă nu este cazul, faceţi click pe acest link.

Google Maps 2

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele