Primele impresii despre Apple Watch: Cât de bun este cel mai așteptat ceas inteligent [FOTO]

Primele impresii despre Apple Watch: Cât de bun este cel mai așteptat ceas inteligent [FOTO]

Că Apple Watch este cel mai popular ceas inteligent nu mai e o surpriză. Din această primăvară va ajunge la primii utilizatori. Până îl avem pentru un review, îți prezentăm primele impresii despre Apple Watch.

Apple Watch este un companion pentru telefoanele companiei, de la iPhone 5 până la mai noile iPhone 6 și iPhone 6 Plus. Este un ceas inteligent care se bazează pe gesturi, control vocal, dar care are și o coroană digitală, care poate controla meniurile, prin care putem face zoom pe o hartă sau să derulăm aplicațiile.

Sub această coroană se află butonul de start, care ne duce în meniul de prieteni. Acolo, aplicațiile sunt afișare sub forma unui nor. Apple se laudă că a reinventat rotița de la ceas. La cele analog ea se folosește pentru a seta limbile la ora exactă, iar la Apple Watch ea ne ajută să derulăm prin conținut. Totodată, a regândit prin aceasta gesturi de tipul pinch to zoom. Vlad Andriescu publică pe „Adevărul“ un articol cu primele impresii lăsate de Apple Watch.

„Am remarcat în primă fază cât de uşoare sunt ceasurile. Sunt, de asemenea, foarte elegante şi, dacă nu doreşti un ceas cu formă clasică, cum ar fi LG Watch, Motorola Moto 360, în viitor ar putea fi o alegere cu stil. Un lucru esenţial acum e că Apple Watch e destinat doar utilizatorilor de iPhone, în timp ce dispozitivele cu Android Wear funcţionează doar cu Android“, scrie Vlad. „Ceasurile sunt chiar elegante şi mai subţiri decât în poze. Cumva, m-au surprins. Mă aşteptam să fie chiar urâte sau masive“.

Trebuie să ții cont, dacă vrei un Apple Watch, că este, totuși, prima versiune, după cum remarcă și Vlad. „Experienţa cu ceasurile funcţionale mi-a dat de înţeles că mai e de lucrat la el. În primul rând, meniurile au un lag destul de mare, dar acest lucru probabil că va fi rezolvat odată cu actualizarea de software. Meniul ceasului seamănă pe alocuri cu cel de la LG G Watch Urbane, care are Web OS, dar pe ultimul, aplicaţiile sunt mai uşor accesibile, faţă de cele de la Apple“, notează acesta.

Preview-ul complet este pe site-ul „Adevărul“, unde ai disponibil și un videoclip de prezentare a ceasului.

 

Etichete: