Primele imagini cu Samsung Galaxy Tab S2, poate cea mai subţire tabletă a anului

Primele imagini cu Samsung Galaxy Tab S2, poate cea mai subţire tabletă a anului

Amatorii de tablete premium cu Android, prin câteva imagini, tocmai au beneficiat de un motiv în plus pentru a aştepta lansarea noii

Deşi când vine vorba de tablete high end este foarte probabil să vă orientaţi către achiziţia unui iPad, cei de la Samsung au nişte alternative din ce în ce mai atrăgătoare. , lansată anul trecut, este un astfel de dispozitiv impresionant, motiv pentru care mulţi aşteaptă cu interes a doua generaţie a respectivei tablete.

În viitorul apropiat, sud coreenii ar trebui să lanseze Galaxy Tab S2. Poate cea mai subţire şi performantă tabletă lansată în 2015, Galaxy Tab S2 nu a fost momentan confirmată de Samsung, dar au început să circule online foarte multe informaţii pe marginea sa, inclusiv câteva imagini. Ilustrată mai jos, noua tabletă a fost postată pe contul de Twitter @OnLeaks. În trecut, internautul din spatele acelui profil a mai avut dreptate în câteva situaţii. Din acest motiv, nu prea avem de ce să ne îndoim în legătură cu autenticitatea gadgetului imortalizat.

galaxy-tab-s2-samsung-640x320

În altă ordine de idei, ne aşteptăm ca Galaxy Tab S2 să fie construită în jurul unui panou de tip AMOLED cu diagonala de 9,7 inci şi o rezoluţie nativă de 2048 x 1536 pixeli. Ar putea avea doar 5,5 milimetri grosime, mai puţin decât a doua generaţie de iPad Air. După mai multe tablete wide, această creaţie va împrumuta raportul de aspect 4:3 de la tabletele Apple.  Procesorul din interior ar trebui să fie on octa core pe 64 de biţi, memoria standard egală cu 32GB şi nu ar trebui să lipsească din ecuaţie nici un card microSD.