Primele imagini concept cu Microsoft Lumia 940 ne arată telefoanele cu Windows 10

Primele imagini concept cu Microsoft Lumia 940 ne arată telefoanele cu Windows 10

Microsoft Lumia 940 va fi viitorul vârf de gamă al Microsoft și va fi poate primul cu Windows 10. Acum, vedem cum își imaginează fanii Microsoft acest telefon și nu e chiar departe de realitatea pe care o vom vedea în toamnă.

Microsoft pregătește, ca în alți ani, un anunț important în toamnă. Pe lângă o nouă tabletă Surface, s-ar putea să avem pe listă Microsoft Lumia 940 și versiunea Lumia 940 XL cu ecran de 5,7 inci. Nu se știu decât câteva detalii tehnice, dar cineva și-a imaginat cum vor arăta cele două telefoane.

Cu numele de cod Lumia Cityman şi Lumia Talkman, viitoarele Microsoft Lumia 940 vor fi cele mai noi și puternice telefoane Microsoft când vor fi lansate. Cityman va fi cel phablet, cu ecran de 5,7 inci la rezoluție QuadHD, un procesor Snapdragon 810 cu opt nuclee și 3GB de memorie RAM. Spațiul intern de stocare va fi de cel puțin 32GB, dar rămâne de văzut dacă va suporta card microSD.

Versiunea mai mică va avea ecran de 5 inci sau 5,2 inci, dar dotările tehnice vor fi aceleași. Rămâne de văzut dacă vor folosi aceeași cameră foto, deoarece Microsoft n-a menținut-o pe cea de 13 megapixeli pe Lumia 640 și Lumia 640 XL. Fotografiile din galeria foto au fost publicate pe pagina de Facebook Microsoft Lovers.

Camerele foto vor fi cele mai bune, fie că vor avea 20 de megapixeli sau mai mult, iar Windows 10 va fi sistemul de operare care îți poate transforma telefonul în computer. Trebuie doar să-l conectezi la un monitor și este gata de folosit ca un PC clasic.

 

Citește și: