Şi ruşii demonstrează că se pricep la lansat clone de iPhone 6 prin Texet iX-maxi

Şi ruşii demonstrează că se pricep la lansat clone de iPhone 6 prin Texet iX-maxi

Trecând peste faptul că este cel mai imitat telefon din ultimul an, nimeni nu se aştepta să vedem pe piaţă provenite din Rusia.

Chinezii sunt incredibil de eficienţi la clonat orice. În cazul iPhone 6 au reuşit, de exemplu, să cloneze respectivul gadget înainte ca acesta să ajungă pe piaţă oficial. Nimeni nu s-a aşteptat însă ca o companie rusească să înceapă să cloneze iDevice-uri cu o precizie evidenţiată prin imaginea de mai sus. În mod evident, nu va exista vreo clonă care să ruleze iOS, sistemul de operare creat de Apple. Chiar şi în aceste condiţii însă, combinaţia dintre un design atrăgător şi Android ar putea fi elementele suficiente pentru o rată de succes spectaculoasă.

La câteva zile după ce am detaliat o clonă premium de iPhone 6 cu numele de acum a venit rândul Texet iX-maxi să ajungă în lumina reflectoarelor. Acesta este un produs 100% rusesc şi reuşeşte să se încadreze ca şi preţ în valoarea de 175 dolari. Dimensiunile sale sunt practic identice cu cele ale ultimului iPhone, 138mm х 67mm х 7mm versus 138.1mm x 67mm x 6.9mm în cazul creaţiei ieşite din Cupertino. Lentila de la cameră este un pic ieşită în afara carcasei de aluminiu, precum la iPhone, iar greutatea sa de aproape 130 de grame are potenţialul clar de a vă face să credeţi că ţineţi în mână cel mai recent smartphone Apple.

Dacă aveţi totuşi o fixaţie pentru detalii, nu va fi foarte greu să găsiţi nişte diferenţe. Nu există un switch pentru trecerea gadgetului în mod silenţios de operare, iar butonul principal de Home de la iPhone este înlocuit aici cu unul capacitiv similar ca format cu cel din Meizu MX4. În rest, panoul de 4,7 inci cu o rezoluţie de 540 x 960 de pixeli şi memoria internă de doar 8GB vă vor convinge că Texet iX-maxi nu este nici pe departe un telefon premium.