Pozele cu mâncare de pe Instagram devin rețete cu această aplicație

Pozele cu mâncare de pe Instagram devin rețete cu această aplicație
16:25 31.05.2015

Pentru că vedeţi deseori imagini cu mâncare pe , creatorii Handpick vor să vă ajute să gătiţi şi voi respectivele reţete într-un mod cât mai facil.

Instagram este una dintre cele mai populare aplicaţii de mobil. Nu de aceeaşi popularitatea are însă parte Handpick, o aplicaţie gratuită de iOS şi Android lansată încă din 2013. Problema adopţiei are însă mari şanse să se remedieze dacă internauţii vor începe să conştientizeze utilitatea celui mai recent update.

Este foarte probabil să fi folosit vreodată Handpick atunci când eraţi în dilemă vizavi de ce veţi găti diseară. Nu de alta, dar micul utilitar este optimizat să vă ofere reţete pornind de la ce aveţi în casă sau, în cel mai rău caz, să vă facă recomandări pentru a înlocui într-un mod inspirat unele ingrediente dintr-o reţetă cu altele. Încercând să-şi diversifice un pic portofoliul de funcţii oferite, prin cel mai nou update, Handick se va ancora în Instagram pentru a vă oferi .

,,Instagram este pur şi simplu o bază de date cu peste un miliard de postări cu şi despre mâncare. Am început să analizăm acele informaţii prin intermediul API-ului public şi folosind algoritmi computerizaţi pentru a şti dacă o postare este despre mâncare. După ce privim descrierea imaginilor, folosim acea informaţie pentru a asocia reţete postărilor de pe reţeaua socială.” Payman Nejati, CEO-ul Handpick este foarte mândru de cea mai recentă actualizare lansată pentru aplicaţia proprie. Astfel, aveţi şanse să nu mai rămâneţi niciodată în dilemă vizavi de ceea ce urmează să gătiţi în fiecare seară.

instagram handpick

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI