Posesorii de Sony PS3 şi PS4 primesc acces la GTA Online Heists

Posesorii de Sony PS3 şi PS4 primesc acces la GTA Online Heists

Anunţat cu surle şi trâmbiţe în urmă cu câteva luni, este în sfârşit disponibil pentru jucătorii de Grand Theft Auto 5 care au un PS3 sau PS4.

Aventura din refuză pur şi simplu să se încheie. Universul online din popularul joc capătă noi valenţe în aceste zile odată cu lansarea mult aşteptatului Grand Theft Auto Online Heists.

După ce au început să circule pe internet primele capturi de ecran din GTA Online Heists, săptămâna aceasta a fost confirmată oficial, pe blogul PlayStation, lansarea respectivul mod de joc online. În Online Heists este introdus un nou mod cooperativ format din patru jucători. Aceştia din urmă vor putea forma găşti cu scopul de a executa spargeri de bănci şi alte diverse tipuri de jafuri la scară largă. Ca până acum, acţiunea se va petrece pe teritoriul Los Santos şi Blaine County, doar că aventurile în grupuri ar trebui să fie mai intense, iar raidurile mai încărcate de tensiune şi premii pe măsura riscului.

Aparent, premiile financiare sunt surprinzător de generoase pentru cei care se ,,angajează” la astfel de activităţi. În mod evident, nu va fi deloc uşor să câştigaţi unele misiuni, dar aici intră în calcul ideea de organizare meticuloasă în echipă şi de tentative multiple până la finalizarea unui proiect. În plus, o singură dată per jucător, poate fi obţinut un Special Heist Completion bonus menit să vă stimuleze financiar într-un mod semnificativ. Per ansamblu, vor exista un amalgam de provocări noi menite să vă ţină interesaţi de creaţia celor de la Rockstar Games.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: