Portarea la Telekom îți aduce trei gadgeturi la doar 100 de lei: Ce mai cuprinde oferta

Portarea la Telekom îți aduce trei gadgeturi la doar 100 de lei: Ce mai cuprinde oferta
18:14 23.03.2015

Telekom România lansează o ofertă specială pentru clienţii care îşi portează numărul în reţeaua sa. Clienţii au posibilitatea de a achiziţiona la portare trei dispozitive la preţul special de 99 lei.

La activarea unui singur abonament, prin portare pe 24 de luni, utilizatorii au posibilitatea de a achiziţiona trei dispozitive, două telefoane şi o tabletă, la un preţ special de 99 lei, dar şi de a activa o extraopţiune prepaid pe toată perioada contractuală, încărcând cu beneficii un număr prepaid favorit. Odată cu abonamentul Nelimitat Voce L la un preţ de 19,95 euro/lună (TVA inclus), activat prin portare pe o perioadă contractuală de 24 de luni, clienţii pot alege extraopţiunea prepaid Reîncărcare cu beneficii, pentru 6,2 euro/lună (TVA inclus), şi pot achiziţiona telefoanele Samsung Galaxy Pocket 2, Samsung Galaxy Grand Prime şi o tabletă, toate trei la doar 99 lei.

Extraopţiunea prepaid se activează automat şi include 3000 minute şi 3000 SMS-uri în reţeaua Telekom Romania, 200 minute naţionale şi internaţionale către fix şi 50 MB trafic de date. Valoarea extraopţiunii Reîncărcare cu beneficii se va regăsi pe factura lunară a abonamentului ales. La aceste beneficii, la abonament se adaugă şi promoţia naţională: cu 50% mai multe minute naţionale (pentru planurile tarifare care nu includ minute nationale nelimitat) şi 50% mai mult trafic de date la super viteză, acordate pe 12 luni pentru contractele de 24 de luni.

În plus, clienţii se vor putea bucura de două bonusuri surpriză acordate pentru contractele pe 24 de luni: 600 minute internaţional către mobil (100 minute/lună, în primele 6 luni de contract), respectiv 36 GB trafic de date la super viteză, sub forma unui abonament separat de date (Internet Nelimitat XS), gratuit pentru 24 de luni (1,5GB/lună). Pentru clienţii care doresc să migreze de la cartela Telekom la abonament, beneficiul suplimentar este de 1200 minute naţionale acordate pe 24 de luni de contract, sub forma a 50 minute naţionale/lună. Oferta este valabilă pe site-ul Telekom.

Oferta_portare_Telekom_Romania

loading...