Ți-ai rătăcit telefonul? Telekom are aplicația care te ajută să-l găsești cât ai bate din palme

Ți-ai rătăcit telefonul? Telekom are aplicația care te ajută să-l găsești cât ai bate din palme
14:15 10.03.2015

Telekom lansează aplicaţia „Unde îmi e telefonul?”, un instrument la îndemână, prin care utilizatorii îşi pot găsi telefonul rătăcit prin apropiere, acasă sau la serviciu, printr-un gest simplu – bătând din palme sau doar fluierând. Noua aplicație schimbă astfel modalitatea de interacţiune cu propriul telefon mobil.

Unde îmi e telefonul?” este disponibilă pe sistemele de operare Android (versiunea Android 2.3.3 sau o versiune ulterioară), indiferent de reţea.

Aplicația este disponibilă gratuit în Google Play, atât pentru abonați, cât şi pentru cei care folosesc o cartelă preplătită, dar și pentru persoanele care sunt în alte rețele.

Pentru ca aceasta să funcţioneze, utilizatorii trebuie să o instaleze şi să o activeze pe telefon, după care să urmeze câţiva paşi simpli: să aleagă sunetul de comandă „Fluierat” sau „Aplauze”, să stabilească numărul de acţiuni pe care aplicaţia să „le asculte” înainte să răspundă şi să stabilească orice alte setări suplimentare, cum ar fi vibrare, aprindere ecran sau pornire la startup. Răspunsul standard al aplicaţiei este celebrul logo acustic al Telekom.

Din testele noastre, aplicația nu recunoaște aplauzele, dar telefonul reacționează atunci când fluieri. Cei care au obiceiul să-și piardă telefonul prin casă vor găsi aplicația foarte utilă.

Aplicaţia nu consumă din traficul de date în timpul utilizării.

loading...