Pono, playerul perfect pentru audiofili, ajunge la vânzare

Pono, playerul perfect pentru audiofili, ajunge la vânzare

Pono, micuţul player cu o formă neobişnuită, a ajuns să fie disponibil pentru achiziţie. Acesta e proiectul renumitului solist

Au trecut mai bine de doi ani de când Neil Young anunţa într-o conferinţă de presă că lucrează la un player audio dedicat celor care vor să asculte muzică în deplasare la o . În 2014, acelaşi proiect s-a manifestat printr-o campanie pe Kickstarter încununată de succes, urmând ca la finele anului trecut să fie şi livrat către o mare parte dintre cei care l-au finanţat.

2015 este anul în care Pono devine, dintr-un punct de vedere, un produs de masă. Deşi preţul de 400 de dolari este mai mult decât prohibitiv pentru un player exclusiv audio, fără funcţii avansate, având în vedere că noul Walkman NW-ZX2 de la Sony are un preţ de 12.00 de dolari, subit am devenit mai flexibili când vine vorba de preţuri. În prima etapă de vănzare va fi disponibil doar în SUA în aproximativ 80 de magazine, iar dacă gadgetul va fi bine primit, în scurt timp va ajunge în diverse colţuri ale mapamondului.

În ceea ce priveşte funcţionalitatea, pe lângă faptul că integrează un amalgam de cipuri premium pentru a asigura o conversie digital to analog de calitate, poate reda în condiţii optime fişiere FLAC, Ogg, Apple Lossless Audio Codec, WAV, AAC şi MP3. Are o memorie internă de 64GB, care s-ar putea să nu vă impresioneze dacă veţi încărca pe el doar fişiere audio necompresate, dar care în anumite condiţii s-ar putea dovedi a fi suficientă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: