Polaroid Cube+ este o cameră video gata de aventură

Polaroid Cube+ este o cameră video gata de aventură

Încercând să ciobească măcar un pic supremaţia celor de la GoPro pe segmentul camerelor video de acţiune, Cube+ este o alternativă atrăgătoare.

Deşi nu mai asociaţi de mult timp cu tehnologii inovative din domeniul camerelor foto-video, respectiva companie se străduieşte în continuare să se menţină relevantă într-o piaţă din ce în ce mai agresivă.

Cea mai nouă încercare vine sub forma camerei ilustrate mai sus cu numele de Polaroid Cube+. Aceasta este o versiune îmbunătăţită a modelului Polaroid Cube lansată anul trecut cam în aceeaşi perioadă. Nici atunci şi nici acum nu vorbim neapărat de un pachet revoluţionar, dar combinaţie de design original cu un set de funcţii decente s-ar putea să fie suficientă pentru un anumit segment de public. În definitiv, vor exista cu siguranţă cei care apreciază o cameră de acţiune disponibilă în această combinaţie de culori vii.

La capitolul upgrade-uri, faţă de modelul de acum un an, Polaroid Cube+ foloseşte un senzor de captură mai mare care sare de la 6 la 8 megapixeli. De această dată include şi un modul pentru conectivitate WiFi. Acesta din urmă este perfect dacă vreţi să folosiţi camera în tandem cu un smartphone. Prin intermediul unei aplicaţii de mobil, puteţi în egală măsură să folosiţi touchscreen-ul de la telefon pentru live preview cât şi pentru modificarea anumitor parametri de captură. Puteţi până şi să salvaţi poze captura cu Cube+ direct pe memoria internă a smartphone-ului.

Disponibilă pe piaţă începând cu luna august a acestui an, camera Polaroid Cube+ va avea un preţ de achiziţie de 150 de dolari. Rămâne doar să vă decideţi dacă suficientă pentru aventurile voastre outdoor.

Citește și: