Peste noapte, PlayStation 4 a devenit un player de filme performant

Peste noapte, PlayStation 4 a devenit un player de filme performant
08:30 17.06.2015

Dacă aţi făcut o investiţie semnificativă într-un merită să aveţi în vedere faptul că printr-un update recent a devenit un player de filme performant.

În cadrul conferinţei Sony desfăşurată în urmă cu câteva zile la E3 în Los Angeles, cei de la Sony au făcut mai multe anunţuri importante referitoare la consola companiei. Cele mai multe au fost menite să vă pregătească pentru în următorul an. În acelaşi timp, au fost menţionate şi câteva actualizări de funcţionalitate aduse popularului PS4.

În contextul în care cei de la Microsoft se bat de mult timp în piept cu abilităţile de redare de conţinut multimedia şi streaming TV ale XBOX One, este bine de ştiut că Sony a făcut un pas în echilibrarea balanţei.

Este vorba de un nou player software pe care îl puteţi deja descărca din PlayStation Store şi care, în mod evident, este gratuit. După instalare, pe ecranul principal al consolei, veţi vedea o icoană similară cu cea de mai sus.

Pentru că un player software este doar atât de bun precum formatele audio video pe care le poate reda, merită să aveţi în vedere că japonezii nu v-au obligat sub nici o formă la compromisuri. Lista include MP4, AVI, MPEG-2 TS, JPEG, BMP, PNG, MP3 şi AAC.

Partea cea mai surprinzătoare din întreaga ecuaţie este suportul pentru MKV-uri, un format foarte popular printre internauţii care obişnuiesc să descarce filme de pe torrent. Un alt plus este că posesorii de PlayStation 4 nu vor fi nevoiţi să stea cu hard disk-uri externe conectate la consolă. Veţi putea la fel de bine să redaţi conţinut multimedia din reţeaua locală, de pe un NAS sau PC.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI