21 iul. 2015 | 14:19

Chinezii spun că OnePlus 2 are cameră mai bună decât iPhone 6

ACTUALITATE
Chinezii spun că OnePlus 2 are cameră mai bună decât iPhone 6

Mai sunt doar câteva zile până la lansarea noului OnePlus 2, iar chinezii deja se compară cu mai marii industriei.

Atunci când și-au lansat primul telefon, chinezii de la OnePlus au reușit să surprindă pe toată. OnePlus One oferea performanțe demne de cele mai mari flagship-uri ale vremii la un preț de aproape două ori mai mic, motiv pentru care a reușit să dobândească porecla ”flagship killer”. Acum, chinezii par a fi hotărâți să repete succesul din trecut, odată cu lansarea OnePlus 2. În încercarea lor de a se remarca din nou, aceștia atacă unele dintre cele mai performante telefoane de pe piață.

Astfel, oficiali din cadrul companiei au publicat o serie de poze care au rolul de a compara camera de pe OnePlus 2 cu cele de pe Samsung Galaxy S6 și iPhone 6. După cum era de așteptat, OnePlus 2 pare a se fi descurcat mai bine decât telefoanele rivale, deși până la acest moment nu știm exact în ce condiții ai fost făcute fotografiile. OnePlus 2, după cum s-a mai spus, va avea un senzor principal de 13 megapixeli.

[related]

Alături de acesta, lista de specificații ar mai putea include o baterie de 3.300 mAh și este confirmat că va avea 4GB RAM. De asemenea, OnePlus 2 nu va beneficia de senzor pentru monitorizarea pulsului și nici de încărcare wireless, motivația fiind că viteza nu e suficient de mare. Totuși, va avea un Snapdragon 810, va fi mai mic decât OnePlus One și sistemul de invitații a fost îmbunătățit.