Pebble consideră că Apple şi Samsung complică ceasurile inteligente

Pebble consideră că Apple şi Samsung complică ceasurile inteligente

La doar câteva zile după anunţarea oficială a noului Apple Watch, oficialii au venit cu câteva opinii destul de radicale legate de piaţa smartwatch-urilor.

Cei de la Pebble au avut un rol hotărâtor când vine vorba de piaţa actuală a ceasurilor inteligente. Având în vedere vânzările impresionante şi faptul că se află în spatele celor mai bine finanţate , este evident că se pricep destul de bine la a crea astfel de dispozitive. Ca urmare, opinia lor contează.

Într-o conversaţie cu cei de la TrustedReviews, purtătorul de cuvânt Pebble, Monica Isla a afirmat foarte senină că este de părere că Apple şi Samsung au făcut ceasurile inteligente prea complicate şi mai complexe decât ar trebui să fie. ,,Cred că [Apple şi Samsung] supra apreciază ce vor face oamenii cu ele.” În contrast, când a venit vorba de propriile produse, aceeaşi Monica Isla a afirmat că Pebble a găsit reţeta perfectă. ,,Noi nu pierdem din vedere faptul că acesta este un ceas. Cred că mulţi oameni uită că vorbim de un ceas. Nu este un telefon. Nu este un gadget. Este un ceas, iar timpul este ceea ce contează pentru oameni.”

În mod evident, există un grăunte de adevăr în afirmaţiile purtătorului de cuvânt Pebble. În final însă, succesul unui produs depinde de preferinţele utilizatorilor. Cum unii îşi doresc un ceas inteligent care arată bine cu o autonomie de şapte zile, foarte mulţi speră la un gadget multifuncţional capabil să îndeplinească un amalgam de sarcini, pe care, până de curând, le executau cu telefonul din buzunar. Nu rămâne decât să aşteptăm câteva luni pentru a vedea cât de bine se va vinde noul Apple Watch. Astfel, vom vedea aplicabilitatea atitudinii oficiale Pebble pe termen lung.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: