Pe acest ASUS ZenFone 2 îți poți muta toată colecția de filme

Pe acest ASUS ZenFone 2 îți poți muta toată colecția de filme

Cei de la ASUS au reușit să impresioneze atât utilizatorii cât și presa de specialitate odată cu lansarea smartphone-ului ZenFone 2. Se pare că taiwanezii continuă să facă valuri cu această gamă, lansând o versiune cu un spațiu de stocare imens.

Se pare că nu vom mai avea de ce să ne facem griji în viitorul apropiat legat de dimensiunea unei aplicații sau de numărul de melodii pe care vrem să-l ascultăm. Cu toate că a mai existat un smartphone cu 256 GB spațiu de stocare (Saygus), ASUS este o companie suficient de influentă încât să transforme asta într-un trend.

Smartphone-ul se numește ASUS ZenFone 2 Deluxe Edition și are aceleași specificații ca și celelalte versiuni: 4GB memorie RAM, un procesor Intel foarte rapid, ecran full HD de 5,5 inch și camere de 13, respectiv 5MP, singura noutate de la interior fiind spațiul de stocare de 256GB.

Carcasa este una diferită, texturată și făcută să semene cu fețele unui diamant, genul care se poate cumpăra separat pentru un astfel de dispozitiv. ZenFone 2 cu 256GB a fost lansat numai în Brazilia deocamdată și nu se știe când sau dacă va ajunge în restul lumii, dar la un preț de 350 de dolari, nu se poate să nu ți-l dorești.

Până atunci, poți lua o versiune standard, cu 32GB spațiu de stocare, de AICI, la un preț foarte bun.