Panasonic Toughbook 31 ar putea fi laptopul cu cea mai mare autonomie

Panasonic Toughbook 31 ar putea fi laptopul cu cea mai mare autonomie

În lupta după superlative absolute, gen cel mai subţire sau cel mai uşor, noul Panasonic 31 s-a orientat în direcţia potrivită cu cea mai mare autonomie.

Deşi cele mai recente ultrabook-uri se laudă cu o autonomie de invidiat, în parte datorită noilor procesoare de la Intel, cele mai spectaculoase rezultate le obţii când nu eşti limitat de o carcasă ultra compactă.

Cei de la Panasonic reuşesc din nou să ne impresioneze cu o serie actualizată a celor mai andurante notebook-uri pe care le produc. Spre deosebire de anii trecuţi însă, eforturile nu s-au concentrat doar pe abilitatea lor de a rezista la trânte, frig şi umezeală. Acum vorbim de o baterie impresionantă, un aspect foarte important dacă vă petreceţi cea mai mare parte a timpului în deplasări, departe de orice sursă de curent.

Noul vine din start cu o autonomie de 18 ore. Mai mult decât atât, prin intermediul unei baterii suplimentare pe care o puteţi achiziţiona cu uşurinţă, respectiva valoare creşte până la 27 de ore. Cum era de aşteptat, având în vedere că vorbim de un Toughbook, întregul sistem va fi perfect izolat, iar carcasa masivă va fi responsabilă de certificările MITL-STD-810G şi IP65. Aceste asocieri de cifre şi litere se traduc prin abilitatea laptopului ilustrat mai sus de a rezista la trânte de la o înălţime de 2 metri fără nici un fel de repercusiuni, de a fi imun la cantităţi semnificative de apă şi de a opera la fel de bine în temperaturi extreme cu minus sau cu plus.

Nu avem încă detalii legate de disponibilitate sau specificaţii tehnice, în afara faptului că va fi livrat cu cel puţin un Intel Core i5 generaţia a cincea. În ceea ce priveşte preţul, vă puteţi aştepta la aproximativ 4000 de euro, având în vedere că vechea generaţie de Toughbook CF-31 se comercializează la această valoare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: