Panasonic isi reinnoieste Tougbhook-ul – 53

Panasonic isi reinnoieste Tougbhook-ul - 53

Panasonic Toughbook 53, Toughbook 53

Daca ne-am obisnuit sa asociem ideea de Toughbook cu o versiune intitulata 52, Panasonic a hotarat in aceste zile sa lanseze noi modele cu Sandy Bridge care sa aduca un setiment de actualitate asupra intregii sale de linii de portabile.

Noile Toughbook poarta numele de CF53 vin cu un port USB 3.0 [review] si cu o diagonala a ecranului de 14 inci. In plus, sunt certificate, desigur, cu 8 alineate din Mil STD 810G – autoritate americana care se ocupa cu certificarea dispozitivelor rezistente la apa, praf sau socuri.

Configuratia minima incepe de la un „accesibil” 1.599$ si aduce un Core i3 si 2 GB RAM, la care se adauga baterie de 6 ore.

Pentru cei cu buzunare mai adanci, Panasonic o creat o versiune a popularului sistem portabil cu 2.499 dolari – Core i5 2520M, 4GB RAM si 7200 RPM Hard drive. Nici autonomia nu a fost neglijata in versiunea high-end, 10 ore fiind foarte probabile. Printre optiunile de particularizare se mai numara o tastatura luminata si un nou tip de panoul CircuLumin – nelucios.

Pana vom afla mai multe detalii legate de aceste configuratii, uitati-va la clipurl urmator:

Sursa: Engadget

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: