Pacifi-i este prima suzetă inteligentă

Pacifi-i este prima suzetă inteligentă
08:47 13.01.2015

Pentru că în secolul 21 tehnologia are un rol foarte important în viaţa noastră, nu ar trebui să ne surprindă lansarea Paicifi-i, prima suzetă smart.

În mod obişnuit, ar fi bine să nu integraţi de la o vârstă foarte fragedă. Când acestea reuşesc însă să vă ofere un pic de linişte sufletească şi să vă acumuleze mai multe informaţii legate de sănătatea copilului vostru, e recomandabil totuşi să fiţi mai flexibili.

Dacă nu era evident, aceasta este prima suzetă inteligentă din lume, iar producătorul ei insistă foarte mult pe acest aspect în comunicatul de presă aferent lansării. Poartă numele de Pacifi-i şi se conectează prin Bluetooth la orice smartphone. Ca funcţionalitate, va înregistra temperatura copilului vostru la intervale regulate prin intermediul unui senzor ascuns în protuberanţa de silicon.

În secunda următoarea, întregul amalgam de informaţii acumulate este trimis sub forma unui grafic detaliat, cu data şi ora pentru fiecare citire, către o aplicaţie gratuită de smartphone, cu scopul unei monitorizări extensive. În plus, pentru a avea grijă că bebeluşul nu se îndepărtează prea mult de voi sau să nu-şi piardă suzeta, în ambele scenarii, prin intermediul unor notificări pe telefon, veţi şti în permanenţă dacă s-a întâmplat ceva neprevăzut. Flexibilitatea oferită de Pacifi-i este atât de mare încât puteţi defini mai multe praguri de proximitate pentru care să fiţi alertaţi, în funcţie de cât de stresaţi sunteţi.

În cazul în care sunteţi curioşi de certificările aferente unui astfel de produs, înainte ca acesta să fie produs în serie şi să ajungă la , merită să aveţi în vedere că, pentru Pacif-i, Blue Maestro a beneficiat de licenţa European Medical Device Class IIa. Primele exemplare de Pacif-I vor fi livrate începând cu luna februarie a acestui an la un preţ de aproximativ 46 de dolari.

loading...